Blogs

Τα μέλη του IlioupolisOnline γράφουν στα blog τους άρθρα για πολιτικά, κοινωνικά, πολιτιστικά, επιστημονικά και άλλα θέματα που θέλουν να μοιραστούν με τους συμπολίτες τους.

Εκτός Υπηρεσίας και η Δημοτική Συγκοινωνία

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Οκτώβριο με δελτίο τύπου η δημοτική αρχή ενημέρωσε τους Ηλιουπολίτες ότι «Από σήμερα 19/10/2022 ξεκίνησε το δρομολόγιο της γραμμής 1 της Δημοτικής Συγκοινωνίας, μετά από την θερινή διακοπή, ενώ τις επόμενες μέρες θα επαναλειτουργήσει και η γραμμή 2 μετά από σχετική ενημέρωση που θα υπάρξει.....»
https://ilioupoli.gr/index.php/2022/10/19/apo-simera-19-10-2022-xekinise-to-dromologio-tis-grammis-1-tis-dimotikis-sygkoinonias/

Μέχρι και σήμερα ΔΕ λειτουργεί η Δημοτική Συγκοινωνία. Είναι αδιανόητο σε μία πόλη άνω των 100.000 κατοίκων να μην υπάρχει δημοτική συγκοινωνία. Οι κάτοικοι νιώθουν αποκομμένοι από τις υπόλοιπες περιοχές και το κέντρο της πόλης.

Σε δελτίο τύπου της διοίκησης Βασίλη Βαλασόπουλου, το οποίο υπογράφει και ο νυν αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, διαβάζουμε ενδεικτικά για την τότε λειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας
https://old.cityofilioupolis.gr/content/view/4800/2/

Η παράταξή μας, ως νέα δημοτική αρχή, θα αναδιαρθρώσει τη δημοτική συγκοινωνία και θα επανασχεδιάσει τα δρομολόγια λαμβάνοντας υπόψη και τα αιτήματα των δημοτών.
Στόχος μας είναι να ενώσουμε όλες τις συνοικίες με το Διοικητικό Κέντρο του Δήμου και τις δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και περιμετρικά μεταξύ τους.

Παράλληλα, θα υπάρξει συνεργασία με τον ΟΑΣΑ και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ώστε να επανασχεδιαστούν και τα δρομολόγια των δύο κύριων λεοφωρειακών γραμμών της πόλης μας (206 και 237) προκειμένου να υπάρξει σύνδεση με τον υφιστάμενο σταθμό του ΜΕΤΡΟ.

Στο πρόγραμμά μας περιλαμβάνονται επίσης:
• Η αγορά ηλεκτρικών λεωφορείων, όπως γίνεται σε όμορους δήμους
• Η πρόσληψη νέων οδηγών αφού, με ευθύνη της δημοτικής αρχής, δημοτικοί υπάλληλοι με την ειδικότητα του οδηγού έχουν αποχωρήσει από την υπηρεσία για άλλους δήμους μέσω της Κινητικότητας.
• Η επαναφορά του αιτήματος να αναλάβει ο ΟΑΣΑ τη συντήρηση των οχημάτων της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

 

        Ο Πρόεδρος                Η Γραμματέας
Στάθης Ψυρρόπουλος       Έλενα Καπίρη

Εγκαίνια νέων γραφείων της Δημοτικής Παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη»

Εγκαίνια

Με μεγάλη Επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023, τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Δημοτικής Παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου 93, στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης.

Παρά τον άστατο καιρό, ο λαός της Ηλιούπολης, για άλλη μια φορά, έδωσε ηχηρό «παρών» και αγκάλιασε την προσπάθεια της μεγαλύτερης παράταξης της πόλης, με Επικεφαλής και Υποψήφιο Δήμαρχο τον Στάθη Ψυρρόπουλο, να νικήσει στις Επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές 2023 «όχι απλά για να αλλάξει η σελίδα της Ηλιούπολης αλλά για να ξαναγραφτεί το βιβλίο απ’ την αρχή».

Στην ομιλία του ο Στάθης Ψυρρόπουλος τόνισε ότι «Εγκαινιάζουμε μία νέα εποχή και όχι απλά τα γραφεία της παράταξης» ενώ εξαπέλυσε βολές κατά της νυν διοίκησης για τις υπόγειες στρατηγικές που χρησιμοποιεί, την έλλειψη έργου, την κατασπατάληση του ταμείου του Δήμου και την προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός του σε συνεργασία με υποψηφίους δημάρχους σε εντεταλμένη υπηρεσία, δήθεν δημοσιογράφους και καλοπληρωμένα sites και πληρωμένες δημοσιεύσεις.

Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι η διοίκησή του δεν θα βρίσκεται ψηλά να κοιτάζει χαμηλά τους πολίτες αλλά θα είναι μία διοίκηση που ο πολίτης θα βρίσκεται σε οριζόντια διάταξη.
«Μαζί θα κάνουμε και πάλι την πόλη μας πρότυπο, με παραδείγματα από πόλεις του εξωτερικού, με μία διοίκηση που είναι επικεντρωμένη στις καθημερινές ανάγκες χωρίς αποστάσεις, με άμεση επικοινωνία διοίκησης και πολίτη…… Μαζί με εσάς! Με τον Στάθη που ξέρατε, με τον Στάθη που θα συνεχίσετε να λέτε καλημέρα και θα βρίσκεται σε κάθε γειτονιά.»

Ανάμεσα στους παρόντες υπήρξαν επιφανείς άνθρωποι της κοινωνικοπολιτικής ζωής της πόλης μας όπως ο Πατήρ Παναγιώτης Κούκουνας, ο Θοδωρής Παπαδάτος Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης, ο Νίκος Ανδρουλακάκης Περιφερειακός Σύμβουλος και Υποψήφιος Βουλευτής Νοτίου Τομέα ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, ο Γρηγόρης Λαμπράκης Πρόεδρος Ιδρύματος Γρηγόρη Λαμπράκη και Υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, ο Παύλος Χρηστίδης Υποψήφιος Βουλευτής Νοτίου Τομέα ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, η Κατερίνα Βαλαβάνη Υποψήφια Βουλευτής Νοτίου Τομέα ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, ο Άρης Τσαμπίρας Υποψήφιος Βουλευτής Νοτίου Τομέα ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, ο Μιχάλης Χάλαρης Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, ο Γιώργος Σουρλάς υποψήφιος Βουλευτής νότιου τομέα Αθηνών Ελληνική Λύση, ο Άρης Φραγκιουδάκης Γραμματέας Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ηλιούπολης, ο Λεωνίδας Πανιεράκης Γραμματέας Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Αργυρούπολης Ελληνικού, η Ευαγγελή Μπράμη Πρόεδρος Εφετών, ο Μιχάλης Καλογιαννάκης Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών και Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου Ευρωπαίων Τοπογράφων Μηχανικών, η Χάιδω Μουχασίρη Πρόεδρος Ένωσης γυναικών Ελλάδος παράρτημα Ηλιούπολης, ο Στυλιανός Μαρούλης Πρόεδρος της Ένωσης Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης, ο Αχιλλέας Αδαμαντιάδης Πρόεδρος των «Συνεργασιών Πόλης», o Γρηγόρης Σαϊτάς Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Live Cities – iIioupolisonline, ο Αλέξανδρος Αρδαβάνης Ιατρός Παθολόγος – Ογκολόγος και Συγγραφέας και ο Νίκος Αγαμέμνων Καραβέλος Νομικός Σύμβουλος του Δήμου Ηλιούπολης και Συγγραφέας.

 

         Ο Πρόεδρος                                  Η Γραμματέας
Στάθης Ψυρρόπουλος                          Έλενα Καπίρη

Αύξηση περιστατικών βίας μεταξύ ανηλίκων στην πόλη μας

Το βράδυ της Παρασκευής 5 Μαΐου στην πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού, γίναμε για ακόμη μία φορά θεατές περιστατικού βίας μεταξύ ανηλίκων όταν, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, 15 ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους προκειμένου να του αποσπάσουν το κινητό του τηλέφωνο.

Η αυξητική τάση των περιστατικών αυτών είναι ιδιαίτερα ανησυχητική και ο κόσμος της Ηλιούπολης δεν είναι ασφαλής.

Στο τμήμα ασφαλείας δεν υπάρχει όχημα και είναι υποστελεχωμένο όπως έχουμε επισημάνει με αλλεπάλληλες παρεμβάσεις μας στα δημοτικά συμβούλια. Υπηρετούν μόνο 10 άτομα, ενώ στο παρελθόν υπηρετούσαν 50 με αποτέλεσμα να μη μπορούν να βγουν περιπολίες στην πόλη.

O Δήμος οφείλει να λάβει μέτρα και να διεκδικήσει το καλύτερο για την Ηλιούπολη. Είναι απαραίτητο να οργανώσει μία ημερίδα στα σχολεία της πόλης σε συνεργασία με τους συλλόγους Καθηγητών, Γονέων και Κηδεμόνων προκειμένου να ενημερωθεί η σχολική κοινότητα και να λάβουμε όλοι μαζί μέτρα ως κοινωνία.

Η συζήτηση με την σχολική κοινότητα πρέπει να είναι συνεχής και αέναη και όχι να γίνεται αποσπασματική με στόχο δημιουργία εφήμερων εκδηλώσεων. Η επαφή με τους νέους και η συζήτηση μαζί τους για τα προβλήματα της καθημερινότητας που οδηγούν σε φαινόμενα βίας αποτελεί χρέος ειδικά όλων όσοι έχουν ενασχόληση με τα κοινά, πόσο μάλλον άνθρωποι που κατέχουν δημόσια αξιώματα και κρατούν εδώ και χρόνια μεγάλες αποστάσεις από τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας.

Η παράταξή μας δε σταμάτησε ποτέ εδώ και 4 χρόνια να κάνει παρεμβάσεις προκειμένου να ενδυναμωθεί τόσο το τμήμα ασφαλείας, όσο και το αστυνομικό τμήμα της Ηλιούπολης.

Πραγματοποιήθηκε μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο, και επίσκεψη στο γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου.
https://ilioupoli.gr/index.php/2023/02/22/episkepsi-tou-epikefalis-tis-meizonos-antipolitefsis-tou-dimou-ilioupolis-ston-ypourgo-prostasias-tou-politi/

Για εμάς η ασφάλεια όλων των κατοίκων της πόλης μας είναι προτεραιότητα και θα εφαρμόσουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τους Νέους και την καταπολέμηση φαινομένων Βίας το οποίο θα καταθέσουμε στα αρμόδια υπουργεία μόλις γίνουμε η αυριανή δημοτική αρχή.

          Ο Πρόεδρος                                        Η Γραμματέας
Στάθης Ψυρρόπουλος                                 Έλενα Καπίρη

ΒΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Απογοητευτική η εικόνα του Δήμου Ηλιούπολης όσον αφορά στην Ανακύκλωση

Κάδοι ανακύκλωσης

Στις 28 Απριλίου 2022, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, παρέδωσε στον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη 4 καφέ απορριμματοφόρα τελευταίας τεχνολογίας, με σύστημα πλύσης και απολύμανσης κάδων και 1.170 καφέ κάδους για χρήση τους στη συλλογή των οργανικών βιοαποβλήτων της Ηλιούπολης.

Περισσότερα...

Πλήρης απαξίωση της Κινητής Δανειστικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Ηλιούπολης

Αντιπροσωπεία της παράταξής μας επισκέφθηκε το Αμαξοστάσιο του Δήμου όπου εντοπίσαμε σε πλήρη ακινησία και άθλια κατάσταση την κινητή δανειστική βιβλιοθήκη του Δήμου Ηλιούπολης.

Πρόκειται για πλήρη απαξίωση μιας δράσης πολιτισμού και προαγωγής της φιλαναγνωσίας στις γειτονιές τη πόλης, που επί σειρά ετών είχε αγκαλιάσει ο κόσμος της Ηλιούπολης.

Προφανώς η Δημοτική αρχή επιλέγει να κατανέμει και να διαθέτει τα κονδύλια, αγνοώντας σημαντικές ανάγκες των πολιτών.

Η κινητή δανειστική βιβλιοθήκη βγήκε πρώτη φορά στους δρόμους της Ηλιούπολης το 2012, επί δημαρχίας Βασίλη Βαλασόπουλου, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας στην πόλη.

Αρχικά χρησιμοποιήθηκε ένα ειδικά διαμορφωμένο λεοφωρείο και εν συνεχεία αντικαταστάθηκε από ένα ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό. Η κινητή Βιβλιοθήκη διέθετε ελληνική και ξένη λογοτεχνία, παιδικά, εφηβικά, βιβλία ιστορίας, αρχαίους έλληνες συγγραφείς, βιογραφίες κ.ά. και εξυπηρετούσε πλήθος Ηλιουπολιτών που δεν είχαν εύκολη πρόσβαση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

           Ο Πρόεδρος                       Η Γραμματέας
Στάθης Ψυρρόπουλος                 Έλενα Καπίρη

Κινητή Βιβλιοθήκη

Αίτημα των πολιτών η μεταφορά του οικίσκου ανακύκλωσης της πλατείας Ανεξαρτησίας σε ασφαλές σημείο.

Τους τελευταίους μήνες, η χωροθέτηση και η τοποθέτηση νέων υποδομών ανακύκλωσης στην Ηλιούπολη έχει δημιουργήσει προβλήματα κατά την διάρκεια των εργασιών και αντιδράσεις για την επιλογή κάποιων σημείων τοποθέτησης τους.

Στην περίπτωση της πρόσφατης εγκατάστασης οικίσκου ανακύκλωσης επί της πλατείας Ανεξαρτησίας, σχεδόν δίπλα από την υπάρχουσα παιδική χαρά, λίγα μέτρα από το Μνημείο των Αγωνιστών της Ανεξαρτησίας και σε κοντινή απόσταση από επιχειρήσεις εστίασης δεν πρέπει να μιλάμε απλά για γκάφα της δημοτικής αρχής. Αποτελεί ένα ακόμα δείγμα προχειρότητας και προφανούς έλλειψης ενσυναίσθησης για την ενόχληση που προκαλείται.

Θεωρούμε λογικό ότι θα έπρεπε να αποφεύγεται η τοποθέτηση τέτοιου είδους υποδομών σε πολύ κοντινή απόσταση με παιδικές χαρές, σχολεία, δομές υγείας, μνημεία, λατρευτικούς χώρους και επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Αυτονόητα, σύμφωνα και με την τοποθέτησή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ζητάμε την άμεση απομάκρυνση και την τοποθέτησή του στην απέναντι γωνία της πλατείας που δεν υφίστανται τα παραπάνω.
Για άλλη μια φορά ο κ. Χατζηδάκης δεν έλαβε υπόψη του τα ζητήματα των κατοίκων και των επιχειρηματιών της πόλης.

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι λειτουργεί αυθαίρετα, χωρίς σχεδιασμό και χωρίς να λαμβάνει υπόψη του το Δημοτικό Συμβούλιο όπου εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή συναίνεση για το καλό της πόλης και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

 

          Ο Πρόεδρος                                           Η Γραμματέας
Στάθης Ψυρρόπουλος                                    Έλενα Καπίρη

 

ΟΙΚΙΣΚΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Αλληλέγγυο θέατρο Ηλιούπολης - "Ο Ελαφοβασιλιάς" Δελτίο Τύπου

Το ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΘΕΑΤΡΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ παρουσιάζει το παραμύθι των

        ΘΩΜΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ και ΞΕΝΙΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

                                           

                                         Ο ΕΛΑΦΟΒΑΣΙΛΙΑΣ

                      ( βασισμένο στο II Re Cervo του Carlo Gozzi)

          ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  « ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»

              Σοφοκλή Βενιζέλου 114 & Κουντουριώτου , Ηλιούπολη

                                   31/3 , 1/ & 2/4  - ΩΡΑ 19:15

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ         

       ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

333847604 1335076777054484 7177926459982798444 n

Περισσότερα...

Ληγμένα Κοντέινερ στο 4ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης!!!

Ληγμένα Κοντέινερ 4ο Γυμνάσιο

Τα παιδιά της πόλης, η αυριανή ελπίδα, η επόμενη γενιά, κάνει μάθημα στην πόλη μας μέσα σε ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ στο 4ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης.

Το ατύχημα στα Τέμπη ανέδειξε μία μικρογραφία του πως λειτουργούν οι θεσμοί, οι υπηρεσίες, τα κενά που υπάρχουν στην Ασφάλεια.

Παρά τις εξαγγελίες του Δημάρχου για μετακίνηση των μαθητών, για τη δημιουργία των κατάλληλων υποδομών, συνεχίζουν παιδιά της πόλης να κάνουν μάθημα μέσα σε Κοντέινερ και μάλιστα ληγμένα, θέτοντας σε διακινδύνευση καθημερινή την ακεραιότητα των παιδιών, λόγω της λήξης ισχύος των υλικών, των εκπεμπόμενων αναθυμιάσεών τους, των διαβρωμένων δαπέδων…

Η κατάστασή τους δε, όπως διαπιστώσαμε κατά τη σημερινή μας αυτοψία, είναι τραγική με καμένα σημεία από επεισόδια που έλαβαν χώρα σε περίοδο κατάληψης, στάζει νερό από το ταβάνι και υπάρχει κίνδυνος ανά πάσα στιγμή να μπλοκάρει η κλειδαριά και να εγκλωβιστούν τα παιδιά στο εσωτερικό ενός ληγμένου Κοντέινερ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητών ακόμη και με κλειστά τα παράθυρα μπαίνει νερό στις αίθουσες, ενώ υπάρχει αίθουσα με γυμνά καλώδια και κατεστραμμένο κλιματιστικό.

Λυπούμαστε πολύ για την απογοητευτική κατάσταση όσον αφορά στην ασφάλεια στην πόλη μας και την απραξία της σημερινής Δημοτικής Αρχής για ένα φλέγον ζήτημα.

Απαιτούμε άμεση λύση για τη μετακίνηση των παιδιών που σε άθλιες συνθήκες καλούνται να κάνουν μάθημα και να αγαπήσουν τη μάθηση.

Ο κίνδυνος είναι άμεσος, επικείμενος και διαρκής με ανυπολόγιστες συνέπειες για την ψυχολογία των παιδιών και την ασφάλειά τους.

Θα πρέπει ως κοινωνία να προβληματιστούμε για την αδικαιολόγητη ανοχή μας και να αφυπνιστούμε για να μην παραλάβουν οι επόμενες γενιές τις συνέπειες ενός σαθρού συστήματος.

           Ο Πρόεδρος                                                  Η Γραμματέας
Στάθης Ψυρρόπουλος                                            Έλενα Καπίρη

Ζητήματα Ασφάλειας και Επικινδυνότητας στην πόλη μας

Ζητήματα Ασφάλειας Επικινδυνότητας1


Γονείς παιδιών που φοιτούν στο 14ο Νηπιαγωγείο μας ενημέρωσαν για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Στο σημείο που βρίσκεται το Νηπιαγωγείο υπάρχει συχνότατη διέλευση βαρέων οχημάτων λόγω της γειτνίασης με το Αμαξοστάσιο του Δήμου . Οι οδηγοί τους πολλές φορές δεν κόβουν καν ταχύτητα και είναι θέμα τύχης το ότι δεν έχει ακόμα συμβεί ατύχημα.

Περισσότερα...

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. 100 Ηλιουπολίτισσες υπογράφουν τη στήριξή τους στον Θοδωρή Παπαδάτο

IMG 20230201 195716 resized 20230310 105255080166 χρόνια μετά τις μεγάλες διαδηλώσεις που πραγματοποίησαν οι γυναίκες εργάτριες στη Νέα Υόρκη, διεκδικώντας το αυτονόητο δικαίωμά τους για καλύτερες εργασιακές συνθήκες, η 8η Μαρτίου σημαίνει πολλά περισσότερα από μία καθιερωμένη «εορτή». Ζούμε στην Ελλάδα του 2023 και όμως, τόσους αιώνες μετά από τη μέρα που έμελλε να καταστεί σύμβολο μνήμης των γυναικείων διεκδικήσεων, η πατριαρχία, η έμφυλη ανισότητα και η ελλιπής θεσμική πρόληψη έναντι φαινομένων βίας και κακοποίησης γυναικών καθιστούν πιο σαφές από ποτέ ότι έχουμε πολλή δουλειά ακόμη να κάνουμε, τόσο σε κοινωνικό όσο και σε θεσμικό επίπεδο.

Περισσότερα...

Μήνυμα Στάθη Ψυρρόπουλου για την ημέρα της γυναίκας

8March Σέβομαι.

Ένα ρήμα σε α' ενικό πρόσωπο είναι αρκετό για να συμπεριλάβει όσα πρέπει να κάνουμε διαχρονικά για τη Γυναίκα.

Σέβομαι τη Γυναίκα κάθε μέρα και όχι αποκλειστικά την ημέρα της Γυναίκας.

Σέβομαι τη Γυναίκα που δινει καθημερινό αγώνα, Σέβομαι τη Γυναίκα-Εργαζόμενη, Σέβομαι τη Γυναίκα-Μητέρα, τη Γυναίκα-Γιαγιά.

Ο Σεβασμός πρέπει να ξεκινάει από το σπίτι στους κόλπους της οικογένειας και να αποτελεί φιλοσοφία ζωής.

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες

Επιστολές πολιτών και φορέων για θέματα που αφορούν την πόλη.

Ανακοινώσεις και μικρές ειδησούλες.

Αφιερώματα συνεντεύξεις σε πρόσωπα και θέματα που αφορούν την Ηλιούπολη.

Ειδήσεις από και για την νεολαία και τη μαθητική κοινότητα της πόλης.

Αφιερώματα και προτάσεις για γεύσεις, ψυχαχωγία και τσάρκες στην πόλη.

Σελίδα 1 από 616

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ