Τοπική Αγορά

ΑΦΟΙ ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗ : Βραβείο καλύτερης εξυπηρέτησης για 2η χρονιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προχθές Δευτέρα, 23/1/2012, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Συσκευών (ΣΒΕΗΣ) έδωσε βραβεία σε επιχείρησης της Ελλάδας με εξαιρετικές επιδώσεις διάφορους τομείς.

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗ – BEST ELECTRIC είχε την τιμή να παραλάβει για 2η συνεχόμενη χρονιά το Α’ βραβείο Καλύτερης Εξυπηρέτησης Πελατών έτους 2011 στην Ελλάδα.

Περισσότερα...

Δύο Βασιλόπουλοι κανονικά!


Ολοκληρώνεται η αλλαγή λειτουργίας του πρώην super market Κοκώση ύστερα από το deal της άνοιξης όπου ο επιχειρηματίας της πόλης κ. Κοκώσης πούλησε το κτίριο του στην ΑΒ Βασιλόπουλος (έναντι 50εκ. όπως φημολογείται).
Περισσότερα...

Φίλος του βιβλίου: Ανταλλακτικό bazaar βιβλίων, μεταχειρισμένα και μεγαλύτερες εκπτώσεις στα νέα βιβλία

Ανταλλακτικό bazzar βιβλίων μεταξύ ιδιωτών, πωλήσεις μεταχειρισμένων και μεγαλύτερες εκπτώσεις στα καινούργια βιβλία ξεκινά  το βιβλιοπωλείο 'Ο φίλος του βιβλίου στην πόρτα σας'.
Περισσότερα...

Αφοί Κολομβούνη: Ανταπόκριση στην στήριξη των ανέργων και των νέων

Η οικογένεια της εταιρίας Αφοί Κολομβούνη ανταποκρίνεται στην πρόταση του ΟΑΕΔ και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και το Ινστιτούτο Νεολαίας για στήριξη των ανέργων και των νέων. Όλα τα μέλη της οικογένειάς μας (διοίκηση, διευθυντές, πωλητές, ταμίες, αποθηκάριοι) δε ξεχνάμε ποτέ ότι είμαστε και μέλη της κοινωνίας αυτής και είναι χρέος μας να κάνουμε τη δουλειά μας με αγάπη και σεβασμό προς τις ανάγκες όλων.

Περισσότερα...

Η ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ Α.Ε. προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ 2 ώρες σεμινάριο «Πολυμέσα»

Η ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ Α.Ε. – Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης και δια βίου μάθησης – προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ δίωρο σεμινάριο «Πολυμέσων»

Οι ενότητες του σεμιναρίου περιλαμβάνουν βασικές γνώσεις επιλογής κατάλληλου εξοπλισμού, σύνδεσης των εξαρτημάτων και διαχείρισης ψηφιακών αρχείων, επεξεργασίας φωτογραφίας, βίντεο ήχου και μουσικής.

Απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν:
μουσική
φωτογραφία,
βίντεο
ιστοσελίδα
με τον υπολογιστή.
Περισσότερα...

Εγκαίνια του μουσικού καταστήματος της Ηλιούπολης 'Μουσική Διάδραση – Ελένη Σκάρκου'

Το Σάββατο 21 Μαΐου στις 8 το βράδυ εγκαινιάστηκε το νέο μουσικό κατάστημα της Ηλιούπολης «Μουσική Διάδραση – Ελένη Σκάρκου».
Η «Μουσική Διάδραση» παρέχει πωλήσεις και υπηρεσίες στο χώρο της μουσικής που πραγματικά έλειπαν από την Ηλιούπολη, όπως: μουσικά όργανα, παρτιτούρες, βιβλία, βινύλια, cd, dvd, εξοπλισμό ήχου, εικόνας και βίντεο, η/υ, περιφερειακών και λογισμικού, εκδόσεις παρτιτούρας, καλλιτεχνικών εντύπων, cd, dvd, ανάπτυξη λογισμικού πολυμέσων και ιστοσελίδων, ηχογραφήσεις – παραγωγές, εκπαίδευση μουσικής και τεχνολογίας.
Περισσότερα...

H ΚΟΜΠΙΟΥΦΡΑΝ Α.Ε. προσφέρει το πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
H ΚΟΜΠΙΟΥΦΡΑΝ Α.Ε. προσφέρει το πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ως πιστοποιημένος φορέας παροχής υπηρεσιών από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.).
Περισσότερα...

Ένα δύσκολο οικονομικά Πάσχα για την τοπική αγορά

Μειωμένη η κίνηση κατά 15% περίπου σε σχέση με πέρυσι ήταν η κίνηση στην αγορά της Ηλιούπολης κατά την πασχαλινή περίοδο. Ιδιαίτερα όμως επλήγησαν τα καταστήματα ενδυμάτων και υποδημάτων τα οποία περίμεναν τις ημέρες αυτές για να δουλέψουν.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Εππαγγελματών και Εμπόρων Ηλιούπολης Φώντας Φασόης είπε στο IlioupolisOnline:
Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 2

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Gaia Community Μαθήματα Κεραμικής

Gaia Ceramics community
 
ceramics lessons
 
Gaia Ceramics community
 
Gaia Ceramics community