Τάσος Κωνσταντέας: Ακαμψία στο Δημοτικό Συμβούλιο, με ημερομηνία λήξης η προσφορά στα κοινά


Τη Δευτέρα 10/02/2014 στην εκπομπή του IlioupolisOnAir στο"Ρυθμό της πόλης"ο καλεσμένος Τάσος Κωνσταντέας Δημοτικός Σύμβουλος με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ,τοποθετήθηκε και΄εξέφρασε τις απόψεις του σχετικά με τη Δημοτική διοίκηση αλλά και την παράταξή του.
Μεταξύ άλλων εξήγησε ότι η απουσία και αποχή του από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου τους τελευταίους μήνες είναι μία διαμαρτυρία ως προς το τρόπο λειτουργίας του. Θεωρεί ότι η Δημοτική διοίκηση έχει επιδείξει μία ακαμψία ως προς αυτό, ακαμψία που έχει περάσει και στους χώρους της Αντιπολίτευσης και σ'αυτό φέρουν ευθύνη όλοι και αυτός προσωπικά.
Συμπλήρωσε ότι η Δημοτική διοίκηση είναι εδώ γιά να διοικεί αλλά και ν'ακούει,αλλά και η Αντιπολίτευση για να προτείνει, να συμπληρώνει, να παρεμβαίνει κι όχι απλά ν'αντιδρά.
Αναφέρθηκε στο ότι δεν θεωρεί ασύμβατο ένας υποψήφιος Δήμαρχος ή Αντιδήμαρχος να συμμετέχει σ'ενα ψηφοδέλτιο ως Δημοτικός Σύμβουλος για να προσφέρει στα κοινά από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου όταν αυτό του ζητηθεί. Επικροτεί και συγχαίρει Δημάρχους που το έχουν πράξει. Θέση βέβαια, συμπλήρωσε, που πολλοί υποψήφιοι Δήμαρχοι ή Αντιδήμαρχοι δεν συμφωνούν αφού θεωρούν ότι είναι δεοντολογικά ασυμβίβαστο.
Κλείνοντας τοποθετήθηκε σχετικά με την εκδήλωση ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ πού έχει εξαγγείλει γιά την Κυριακή 16/02/2014 ο Γ.Αναγνώστου επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ όπου ανήκει κι ο ίδιος,λέγοντας ότι είναι λογικό να γίνεται αυτή η κίνηση όταν ο Γ.Αναγνώστου αφουγκράζεται ότι υπάρχει πρόβλημα και είναι δεδομένο.
Τόνισε ότι θεωρεί λογικές κι ανθρώπινες τις απόψεις μεγάλης μερίδας στελεχών της παράταξης,ότι ο Γ.Αναγνώστου πρέπει ν'αποσυρθει από την ηγεσία της παράταξης.
Άποψη μου συμπλήρωσε,είναι ότι η προσφορά στα κοινά και μάλιστα μετά από 4-5 τετραετίες έχει ημερομηνία λήξης.
Επεσήμανε δέ ότι θα παρευρεθεί την Κυριακή στην εκδήλωση ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ, αν και ακόμα δεν έχει προσκληθεί έπίσημα απο την ηγεσία τηςαν και Δημοτικός Σύμβουλος της.

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ.
Like
Like
Happy
Love
Angry
Wow
Sad
0
0
0
0
0
0

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Gaia Community Μαθήματα Κεραμικής

Gaia Ceramics community
 
ceramics lessons
 
Gaia Ceramics community
 
Gaia Ceramics community