Για την εκδρομή ιγκόγνιτο του δημάρχου στην Τήνο και την τοξικότητα υποψηφίας του.

tinostinos
Τελικά το πράμα έδεσε όταν διάβασα την ανάρτηση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με την Φωτεινή Πόλη Βαγγέλη Κεφαλά για την μονοήμερη εκδρομή του δημάρχου στην Τήνο. Έμαθα επίσης οτι αρχικά ήταν να γίνει με τα ΚΑΠΗ αλλά κατέληξε... πριβέ και ιγκόγνιτο με 100 συμπολίτες μας (2 πουλμαν δωρεάν) και ανάμεσά τους υποψήφιοι και στελέχη του Δημάρχου.


Κι εσείς δήμαρχε? Ούτε μία φωτογραφία σας, ούτε και κάποιου συμπολίτη μας να δούμε ποιοί ήταν, ένα πράμα πρωτοφανές και πολύ περίεργο στην εποχή της κοινωνικής δικτύωσης. Σαν να δόθηκε εντολή: παιδιά, όχι φωτογραφίες στο ίντερνετ από την εκδρομή!

Ο δήμαρχος, σε προεκλογική περίοδο, εκδρομή ιγκόγνιτο? Χμμ.. κάπως περίεργα δε ακούγεται? Μάλλον τους πήγαν τζάμπα, για να δούν οι εκδρομείς τι καλός που είναι ο δήμαρχος και τα στελέχη του και να τους ψηφίσουν! Κι αν όλα είναι καθαρά, γιατί κρατούν την εκδρομή μυστική? Κάτι δεν πάει καλά. Μήπως επειδή εκείνη τη μέρα η Ηλιούπολη ήταν αντιμέτωπη με την κακοκαιρία και ο δήμαρχος ήταν αλλού?

Κι εδώ το πράμα αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον και δένει με μιά άλλη ενέργεια, αυτή τη φορά από την υποψήφια με τον Χατζηδάκη, μία απ τους Συριζαίους που αποχώρησαν από την παράταξή τους ΗΛΙΟΥ-Πόλις ανθρώπινη πόλη 3-4 μήνες  πριν, πρώην μέλος του IlioupolisOnline / Live Cities, τη Λούλα Χαρατσή.
Η εν λόγω εκδρομή έγινε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου. Τέσσερις ημέρες νωρίτερα από την εκδρομή, στις 2 Σεπτεμβρίου, ποστάρει στο Viber στην ομάδα Ψηφιδωτού του IlioupolisOnline, στην οποία ήταν κι αυτή, χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερώσει κάποιον για την πρόθεσή της:
'Κορίτσια...Σας έχω μία έκπληξη...ταξίδι.. Σκεφτείτε!!'

Screenshot psifidoto ekpliksiScreenshot psifidoto ekpliksi

Το διαβάζω και δε το πιστεύω! Τι δουλειά έχει αυτή που πρόσφατα πήρε κόκκινη κάρτα από το IlioupolisOnline επειδή το πούλησε και πήγε υποψήφια με το Χατζηδάκη, να απευθύνεται σε μια ομάδα στην οποία δεν ανήκει πλέον και να οργανώνει ταξίδι.. έκπληξη, που εγώ σαν πρόεδρος δεν ξέρω? Και πιό ταξίδι εννοεί? Μα με τον Χατζηδάκη στην Τήνο, εν μέσω προεκλογικής περιόδου! Έκπληξη στους μαθητές του ψηφιδωτού του IlioupolisOnline καλοκαιριάτικα, που το τμήμα του ψηφιδωτού δε λειτουργεί! Τι έχουμε εδώ? Καραμπινάτη προσπάθεια αθέμιτης επιρροής εκλογικού αποτελέσματος! Δηλαδή ψηφοθηρία!

Φυσικά δεν περιμένω κάποια ενέργεια απο ανθρώπους που δεν έχουν μάθει να ζητάνε συγνώμη. Το επαναλαμβάνω ακόμη μία φορά. Τους θεωρώ βάρβαρους και απολίτιστους.
Και παρακαλώ να την εκπαιδεύσετε λίγο παραπάνω στο πως να καλύπτει έντεχνα τέτοιες ενέργειες διαφθοράς για να μην εκτίθεται η καημένη... εκθέτει και εσάς.. και όχι μόνο.

Update: Ιδού η βαρβαρότητα: Η εν λόγω κυρία έσκασε μύτη και στην ομάδα Messenger των Συνεργασιών Πόλης που μέχρι πρό τινος συμμετείχε ως μέλος του IlioupolisOnline. Δεν καταλαβαίνει τίποτε. Καμμία ευθιξία.
Εδώ εφιστώ την προσοχή του Αχιλλέα Αδαμαντιάδη ως υπεύθυνου για τις Συνεργασίες Πόλης με τον οποίο επικοινώνησα και τηλεφωνικά. Να διαγραφεί άμεσα από την ομάδα αφού δεν ανήκει πλέον σε κανένα φορέα που συνιστούν τις Συνεργασίες Πόλης. Αν μάλιστα εμφανιστεί με οποιαδήποτε ιδιότητα στην συνεστίαση που διοργανώνουμε την Κυριακή 17/9/2023 με τους υποψήφιους δημάρχους, να θεωρήσεις το IlioupolisOnline / Live Cities εκτός Συνεργασιών Πόλης. Φτάνει τόση τοξικότητα.

Like
Like
Happy
Love
Angry
Wow
Sad
0
0
0
0
0
0
 • Αγαπητέ Γρηγορη
  Με έκπληξη διάβασα κάποια πράγματα στο άρθρο σου και αισθάνθηκα την ανάγκη γα κάποιες διευκρινήσεις. Πρώτα απ'ολα η συνομιλία πουΑγαπητέ Γρηγορη
  Με έκπληξη διάβασα κάποια πράγματα στο άρθρο σου και αισθάνθηκα την ανάγκη γα κάποιες διευκρινήσεις. Πρώτα απ'ολα η συνομιλία που παραθέτεις προέρχεται από την ομαδική του viber που διατηρούσαμε με δική μου ευθύνη όσο ήμουν δασκάλα στα μαθήματα του ψηφιδωτού που γινόντουσαν στο ilioupolis Online. Εκεί φαίνεται ότι η μαθήτρια μου Λουλα Χαρατση να μιλάει για μια εκδρομή "έκπληξη". Μόνο που αυτή η εκδρομή αφορά ένα ταξίδι που ετοιμάζουμε στη Ραβένα της Ιταλίας με αφορμή την Biennale ψηφιδωτού που γίνεται φέτος τους μήνες Οκτώβριο - Νοέμβριο. Τα υπόλοιπα είναι δικά σου συμπεράσματα τα οποία όμως με θίγουν και προσωπικά αλλά και τους υπόλοιπους της ομάδας. Θεωρείς δηλαδή ότι η ψήφος μας επιρεαζεται με το να μας πάει κάποιος μια εκδρομή στη Τήνο!!!!
  Αυτά, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις!
  Αντύπα Αθηνά
  Ψηφιδογραφος και μέχρι τον Ιούνιο του '23 δασκάλα του ψηφιδωτού στο χώρο του IlioupolisOnline.
  Υ. Γ Παρόλα αυτά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσες τόσα χρόνια, να διδάξω μια τέχνη που τόσο αγαπώ!
    Περισσότερα ...
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Reported

 • Τι να πω.. το κείμενό σου Αθηνά μπάζει από παντού, από την πρώτη λέξη ως την τελευταία. Έπαρση, προσβολή στο χώρο και σε μένα, ψέμματα.
  Τι να πω.. το κείμενό σου Αθηνά μπάζει από παντού, από την πρώτη λέξη ως την τελευταία. Έπαρση, προσβολή στο χώρο και σε μένα, ψέμματα. Αντιλαμβάνομαι τι παίζει πίσω από την πλάτη μου. Εγώ ο βλάκας φταίω, που για να μη σε μειώσω, δεν συνέχισα το τμήμα ψηφιδωτού του IlioupolisOnline / Live Cities με άλλο δάσκαλο, για να του έδινα και νέα ώθηση.
  Δεν προχωρώ άλλο. Δεν αξίζει.Σε παραπέμπω σ αυτό που έγραψα παραπάνω γι αυτούς που δεν ξέρουν να ζητούν συγνώμη. Καλά ταξίδια!
    Περισσότερα ...
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Reported

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Gaia Community Μαθήματα Κεραμικής

Gaia Ceramics community
 
ceramics lessons
 
Gaia Ceramics community
 
Gaia Ceramics community