Χορωδιακή Μουσική στην «9η Συνάντηση Χορωδιών»

Μιά όμορφη βραδυά μας χάρισαν οι χορωδίες της πόλης μας και των φιλοξενούμενων δήμων, σε μία εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου. Το Σάββατο το απόγευμα 16 Απριλίου 2005 στην αίθουσα εκδηλώσεων των εκπαιδευτηρίων «ΘΕΟΜΗΤΩΡ» οι χορωδίες τραγούδησαν, από ελληνικά και ξένα δημοτικά μέχρι νέγρικα spiritual και από έντεχνα λαικά μέχρι τον «Υμνο στην Χαρά» του Μπετόβεν, και εισέπραξαν το χειροκρότημα από ένα πολύ ζεστό κοινό.
Φέτος φιλοξενήθηκαν χορωδίες γειτονικών Δήμων καθώς και του Δήμου Ξυλοκάστρου , ο οποίος ανταπέδωσε την πρόσκληση για ανάλογη εκδήλωση που διοργανώνει για την άνοιξη του 2006.
Αναμνηστικές πλακέτες στους μαέστρους και ανθοδέσμες στους πιανίστες που συνόδευσαν τις χορωδίες απονεμήθηκαν απο τον Δήμαρχο της Ηλιούπολης κ. Γεωργάκη, καθώς και απο φορείς του Δήμου και άλλων Δήμων.

Τα φωνητικά συγκροτήματα, με την σειρά που εμφανίστηκαν, ήταν:

Νέο φωνητικό Σύνολο Ηλιούπολης
Διεύθυνση: Βαρβάρα Κουτίβα
Πιάνο: Θεοδώρα Μουρμούρη

Μουσικά Κύμματα Υμμητού
Διεύθυνση: Αλέξανδρος Ζέρβας
Πιάνο:Πάνος Αδαμόπουλος

Χορωδία Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Αλίμου
Διεύθυνση: Γιώργος Μπακόπουλος

Χορωδία Μουσικού και Μορφωτικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου «Ο Αυλός»
Διεύθυνση: Θεμιστοκλής Δράμης
Πιάνο: Θεμιστοκλής Δράμης

Δημοτική Χορωδία Ηλιούπολης
Διεύθυνση: Βαρβάρα Κουτίβα
Πιάνο: Θεοδώρα Μουρμούρη
Like
Like
Happy
Love
Angry
Wow
Sad
0
0
0
0
0
0

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Gaia Community Μαθήματα Κεραμικής

Gaia Ceramics community
 
ceramics lessons
 
Gaia Ceramics community
 
Gaia Ceramics community