Και μέσω των ΚΕΠ η ηλεκτρονική υποβολή του Ε9
1. Οι πολίτες προσέρχονται στο ΚΕΠ της επιλογής τους με συμπληρωμένη τη χειρόγραφη δήλωση και αυτή καταχωρείται ηλεκτρονικά από τον υπάλληλο του ΚΕΠ, ο οποίος στη συνέχεια την υποβάλει στο TAXISNet. Προσοχή! Στα ΚΕΠ τοπικής αρμοδιότητας Υπερνομαρχίας Αθηνών-Πειραιώς η ηλεκτρονική συμπλήρωσης της δήλωσης από τον υπάλληλο του ΚΕΠ, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο για μέχρι πέντε εγγραφές ακινήτων.
2. Οι πολίτες προσέρχονται στο ΚΕΠ της επιλογής τους με έτοιμο ηλεκτρονικό αρχείο που έχει δημιουργηθεί από την Εφαρμογή Συμπλήρωσης του Ε9 που προσφέρει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων. Το CD με την εφαρμογή αυτή διατίθεται δωρεάν μέσω των ΔΟΥ και των ΚΕΠ της χώρας. Ο υπάλληλος του ΚΕΠ αναλαμβάνει μόνο την ηλεκτρονική αποστολή της δήλωσης Ε9 μέσω TAXISNet.
Μετά την ηλεκτρονική υποβολή, ο πολίτης μπορεί να λάβει έντυπο αντίγραφο της δήλωσης και αποδεικτικό υποβολής.
Εάν ο πολίτης δεν έχει πιστοποιηθεί στο TAXISNet και δεν διαθέτει κωδικούς πρόσβασης σ' αυτό, το ΚΕΠ έχει τη δυνατότητα να υποβάλει γι' αυτόν και την αντίστοιχη αίτηση απόκτησης κωδικών πρόσβασης.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο δικτυακό τόπο του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α./Γ.Γ.Δ.Δ. & Η.Δ. (www.kep.gov.gr) ή στο δικτυακό τόπο της ΓΓΠΣ (www.gsis.gr) και στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Χρηστών (Help Desk) του TAXISNet στο τηλέφωνο 210-48.02.552 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..