Προεκλογική ομιλία του υπ.Βουλευτή κ.Χρυσοχοίδη στην Ηλιούπολη


Ο υπ.Βουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ και πρώην υπουργός κ.Χρυσοχοΐδης πραγματοποίησε σήμερα 22/4 στις 11 :30 ομιλία στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας στον δήμο μας, και συγκεκριμένα στο μουσείο Εθνικής Αντίστασης.
Κύριοι άξονες της ομιλίας του Υπουργού, ήταν τα λάθη του παρελθόντος , η κρισιμότητα της παρούσας κατάστασης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε θέματα εγκληματικότητας. Ο κ.Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε και στα εσωκομματικά του ΠΑ.ΣΟ.Κ στηρίζοντας την εκλογή Βενιζέλου στην ηγεσία, ενώ κάλεσε τους πολίτες να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης στις εκλογές της 6ης Μαΐου.
μεταξύ άλλων στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν  ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνα Μαρκουλάκη, Γιάννης Αντζινάς, Γιάννης Πούλος κ.ά.
Σημειώνουμε επίσης την ισχυρή παρουσία και εκτεταμένο έλεγχο της αστυνομίας κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Like
Like
Happy
Love
Angry
Wow
Sad
0
0
0
0
0
0

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Gaia Community Μαθήματα Κεραμικής

Gaia Ceramics community
 
ceramics lessons
 
Gaia Ceramics community
 
Gaia Ceramics community