Έναρξη λειτουργίας ΚΔΑΠ ΑμεΑ και άλλες σημαντικές αποφάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας στις 10/2/14

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης
email:grafeiotypou[at]ilioupoli.gr


Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την έναρξη διαδικασιών για την προμήθεια εξοπλισμού του ΚΔΑΠ ΑμεΑ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με αναπηρίες, Δήμου Ηλιούπολης) ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα μαζί με την πρόσληψη προσωπικού να ξεκινήσει η λειτουργία του στο πρώην 8ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης στα Πολυκλαδικά.
Άλλα σημαντικά θέματ α που συζητήθηκαν είναι:
• Η προμήθεια φωτιστικών LED για αντικατάσταση των υπαρχόντων φωτιστικών των δρόμων της περιοχής του Αγίου Κων/νου, που αποτελεί μέρος του Προγράμματος «Εξοικονομώ», το οποίο θα ισχύσει παράλληλα με την έναρξη υλοποίησης του υποέργου για υπηρεσίες «Δικτύωση, Ενημέρωση Ενεργειακών Υπεύθυνων, Δημοτικών Υπαλλήλων, Δράσεις αλλαγής Ενεργειακής Συμπεριφοράς και Ευαισθητοποίησης της Τοπικής Κοινωνίας» που υπάγεται στο συγχρηματοδοτούμενο έργο: ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (ΜΙΣ 373663)
• Η έγκριση της επιχορήγησης των Σχολικών Επιτροπών με το ποσό των 110.000€.
• Έγκριση του υποέργου για τη μελέτη του κυκλοφοριακού και αστικής κινητικότητας.
• Την έναρξη των διαδικασιών για την ανάθεση σε εταιρεία περισυλλογής – μεταφοράς εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τους δρόμους της πόλης, στον ΟΔΔΥ.
• Πολύ σημαντική επίσης είναι η απόφαση για την έναρξη του σχεδίου δράσης του χρηματοδοτούμενου έργου «Κοινωνική Δράση Ηλιούπολης» από τον Δήμο (ΤΟΠ.ΣΑ) που θα απασχολήσει πάνω από 100 ανέργους συμπολίτες μας.


Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

Like
Like
Happy
Love
Angry
Wow
Sad
0
0
0
0
0
0

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Gaia Community Μαθήματα Κεραμικής

Gaia Ceramics community
 
ceramics lessons
 
Gaia Ceramics community
 
Gaia Ceramics community