Σχετικά με το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί για το Ρέμα της Πικροδάφνης

Κάτοικος της περιοχής
email:info[at]ilioupolisonline.gr

Καλησπέρα σε όλους,

γράφω κι εγώ σχετικά με το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί για το Ρέμα της Πικροδάφνης, από την περιοχή μπροστά στην Παιδική Χαρά και το μπάσκετ του Χαραυγιακού επί της Λαγκαδίων.
Παρακολούθησα γενικά και τα προηγούμενα μηνύματα από άλλους κατοίκους και τον Αντιδήμαρχο που ανέβηκαν στο site του ilioupolisonl ine.gr

Το θέμα δεν είναι πολύπλοκο: Ακριβώς μπροστά από ένα μεγάλο σαμαράκι που υπάρχει στην Παιδική Χαρά πάνω στην Οδό Λαγκαδίων μαζεύονται νερά από μία διπλανή αποθήκη όπως
γνωρίζουμε οι κάτοικοι της περιοχής, τα οποία μπορεί μεν να ξεκινάνε υποτίθεται καθαρά από την αποθήκη, όμως πάνω στο σαμαράκι καθημερινά αυτή η γούρνα έχει έντονη δυσοσμία σαν βόθρος λόγω αυτών των στάσιμων υδάτων. Αυτο μεταφέρεται μετά στον υπόλοιπο δρόμο και μετέπειτα στο ρέμα. Όταν οι καιρικές συνθήκες με υγρασία, ζέστη, και συγκεκριμένο αέρα το επιτρέπουν, αυτή η δυσοσμία σε εκείνο το σημείο μεταφέρεται σε όλη την γύρω περιοχή. Το φαινόμενο έγινε πιο έντονο από τον Απρίλιο του 2012 έως και τις προηγούμενες μέρες (αρχές Οκτωβρίου 2012).

Μπορεί τώρα που αλλάζει ο καιρός να σταματήσει η μεταφορά της δυσοσμίας, όμως δεν πρέπει να ξεχαστεί το ζήτημα και να το θυμηθούμε ξανά την Άνοιξη. Πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα

Δεν ξέρω τι άλλο να πω σχετικά. Το ζήτημα υπάρχει, έχει τεθεί και το ξέρουμε όλοι. Παρακαλώ πραγματικά τους υπεύθυνους (Δήμος;) να αντιμετωπίσουν έμπρακτα και ουσιαστικά το ζήτημα. Δε γίνεται να συνεχίζεται αυτό.

Με εκτίμηση,
κάτοικος της περιοχής
Like
Like
Happy
Love
Angry
Wow
Sad
0
0
0
0
0
0

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Gaia Community Μαθήματα Κεραμικής

Gaia Ceramics community
 
ceramics lessons
 
Gaia Ceramics community
 
Gaia Ceramics community