Νομικό (και οχι πολιτικό) φρένο στις ορέξεις των καταπατητών

ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη
email:info[at]iliou-polis.gr

Μετά την άσχημη εξέλιξη στην πορεία της δικαστικής διεκδίκησης των Νασταίων για τη δημόσια περιουσία και την απαλλαγή τους για κακουργηματική απάτη από το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, μια μικρή χαραμάδα ελπίδας και πάλι διαφαίνεται.
Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου άσκησε αναίρεση στο παραπάνω βούλευμα προκειμένου να επανεξεταστεί η υπόθεση. Προφ ανώς το μαρτύριο της σταγόνας καλά κρατεί. Η άνω εξέλιξη θα μπορούσε να κριθεί και ως θετική παρά το γεγονός ότι ακράδαντα πιστεύουμε πως συγχρόνως με τους δικαστικούς αγώνες απαιτείται και λαϊκή κινητοποίηση για το θέμα. Άλλωστε πέρα από τις όποιες δικαστικές αποφάσεις και βουλεύματα το «ταμείο αξιοποίησης της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου» που πρόσφατα μετά από εντολές της Τρόικας θεσμοθέτησε η Κυβέρνηση, καραδοκεί.
Μπορεί στο τέλος να γλυτώσουμε από τους Νασταίους αλλά σύμφωνα με τις σκέψεις και τις ενέργειες της Κυβέρνησης και της Τρόικας η δημόσια περιουσία οδεύει και πάλι προς ξεπούλημα. Γι΄ αυτό και ο μόνος δρόμος είναι η αντίσταση και η κινητοποίηση του λαού.

Το Γραφείο Τύπου


Like
Like
Happy
Love
Angry
Wow
Sad
0
0
0
0
0
0

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Gaia Community Μαθήματα Κεραμικής

Gaia Ceramics community
 
ceramics lessons
 
Gaia Ceramics community
 
Gaia Ceramics community