
email:xromastinpoli[at]gmail.com
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΚΙΝΤΗ.
Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση, Χρώμα στην Πόλη, έχει καταθέσει έγκαιρα στο δημοτικό συμβούλιο και στους Ηλιουπολίτες, την έντονη ανησυχία για την διαχείριση της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας, ιδιαίτερα αυτήν κρίσιμη εποχή του 'μνημονίου'. Έχουμε κάνει έγκ αιρα κάλεσμα σε φορείς και δημοτικές παρατάξεις για ουσιαστικό προβληματισμό και συνεννόηση, ( Ιανουάριος 2011 ).
Σήμερα παρά τις αρχικές 'διαβεβαιώσεις' του Δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου για το αντίθετο, ξεκίνησε από την πόλη μας το ξεπούλημα της Δημοτικής περιουσίας και έπεται αντίστοιχο ξεπούλημα και της Δημόσιας.
Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να αντισταθούμε και να προστατέψουμε άλση, ελεύθερους χώρους, αναψυκτήρια και εγκαταστάσεις προς όφελος όλων.
Στα πλαίσια των παραπάνω, συμμετέχουμε και καλούμε, φίλους, φορείς, παρατάξεις, και κάθε ενεργό πολίτη στη δημόσια συζήτηση που οργανώνουν φορείς της πόλης . Δευτέρα 23 Μαΐου 2011 στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Άλσους Δημήτρη Κιντή.
Για να σταματήσουν να παίρνουν αποφάσεις για εμάς , χωρίς εμάς!
Για το Χρώμα στην Πόλη
Παναγιώτης Πατσαβός