
email:info[at]iliou-polis.gr
Πραγματικά προβληματίζομαι, παρακολουθώντας με ιδιαίτερη προσοχή καθημερινά όλα όσα δημοσιεύονται στο διαδίκτυο και στα τοπικά sites που αφορούν την πόλη μας και τις δημοτικές εκλογές.
Διαβάζοντας λοιπόν τα κείμενα που δημοσιεύει ο κ. Μπαλτάς ο οποίος εκπροσωπεί όπως είναι γνωστό και έναν υποψήφιο Δήμαρχο, διακρίνω την ενόχληση του για την μη τήρηση των νόμων που αφορούν τις εκλογές.
Φανερά ενοχλημένος για την αφισοκόλληση που πραγματοποίησε η «ΗΛΙΟΥ-πόλις» για τον υποψήφιο της Χρήστο Κοκοτίνη, η οποία σύμφωνα με την νομοθεσία είναι παράνομη, φανερά ενοχλημένος γιατί στη Διαπαραταξιακή Επιτροπή κάποιες παρατάξεις δήλωσαν ανυπακοή στους νόμους που αφορούν τον τρόπο διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, φανερά ενοχλημένος για την καταστρατήγηση (όπως ο ίδιος αναφέρει) του Ν. 3023/2002 από τον τωρινό Δήμαρχο της πόλης μας.
Αναρωτιέμαι λοιπόν πως θα μπορέσει η παράταξη που εκπροσωπεί ο κ. Μπαλτάς, να αντιτεθεί στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ και στον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, οι οποίοι εκτός από περικοπή στους μισθούς, στις συντάξεις, στα κονδύλια για την παιδεία κ.λπ. έχει και περικοπές κονδυλίων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Πόσο θα αντιτεθεί και δεν θα τηρήσει νόμους που θα αφορούν το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας που ήδη έχει ξεκινήσει η κυβέρνηση (βλέπε Δήμος Ελληνικού).
Πρέπει να ξέρουμε θα τηρήσουν και αυτούς τους νόμους ;
Πόσο ένας «ανεξάρτητος», «αντάρτης» υποψήφιος Δήμαρχος που και αυτός αλλά και η πλειοψηφία των ατόμων, αν όχι όλοι, που στηρίζουν την παράταξή του ( σύμφωνα με κατάσταση που ο ίδιος μοίραζε στις περιοδείες του) είναι μέλη του ΠΑΣΟΚ, είναι πρόθυμος να πολεμήσει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ;
Μήπως θα τηρήσει και αυτούς τους νόμους ;
Τσαφολόπουλος Πάνος μηχανικός τηλεπικοινωνιών
Υποψήφιος Δημοτικό Σύμβουλος με τη Δημοτική Κίνηση «ΗΛΙΟΥ-πόλις» Ανθρώπινη πόλη με υποψήφιο Δήμαρχο το Χρήστο Κοκοτίνη