
email:info[at]iliou-polis.gr
Αν αυτό που αναφέρετε στην απάντηση σας στο κείμενο μου 'Οι ενεργοί πολίτες θα αντιστρέψουν την φορά των πραγμάτων', σαν σπουδαίο έργο της δημοτικής αρχής στα (2) χρόνια που πέρασαν σας ικανοποιεί, τότε εμένα θα έπρεπε κανονικά να μου περισσεύει και να περιμένω άλλα 2 χρόνια να λήξη η θητεία σας. Αλλά να ξέρετε ότι αδικείτε την πόλη.
Αν αυτό που αναφέρετε είναι το έργο που θα αποδείξει στους Ηλιουπολίτες ότι υπάρχει κάποιος που μηδενίζει το έργο σας, είστε γελασμένοι.
Να σας επισημάνω για να γεμίσει η σελίδα με τα έργα σας , ότι ξεχάσατε να αναφέρετε επίσης ότι σε κάποια σχολεία αλλάξατε τζάμια- πόμολα, βάψατε πόρτες και πλακάκια.
Το κάνατε και αυτό.
Κάποια άλλη στιγμή μάλιστα στις απόκριες μοιράσατε στα παιδάκια που βρίσκονταν στην κεντρική πλατεία και μπλουζάκια.
Φέτος μια και πλησιάζουν οι απόκριες και αφού κατά την γνώμη σας η πόλη έχει γίνει εργοτάξιο να μην ξεχάσετε να μοιράσετε κράνη. Έτσι θα προφυλάξετε τους Ηλιουπολίτες από πιθανό τραυματισμό.
Ηλιούπολη 17/02/09