Οι επόμενες ενέργειες για την απομάκρυνση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας

Σε κλιμάκωση του αγώνα για την απομάκρυνση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας απο την πόλη αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο ύστερα και απο τις έντονες πιέσεις της Επιτροπής Πρωτοβουλίας κατοίκων για το θέμα. Οι αποφάσεις αφορούν:

- Πιέσεις σε επίπεδο νομικού πλαισίου μέσω των συλλογικών φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ώστε η επόμενη νομοθετική ρύθμιση να ανταποκρίνεται στα συμφέροντα των πολικών και όχι σ΄αυτά των εταιρειών.
- ¶μεση επιβολή (εντός 10 ημερών) προστίμων και βεβαίωσή τους στην εφορία για τις παράνομα τοποθετημένες κεραίες.
- Αίτημα στην πολοεοδομία για την διενέργεια αυτοψιών
- Αίτημα στην Νομαρχία ώστε ο ίδιος ο Δήμος και με δικά του να αναλάβει την κατεδάφιση των παράνομων κεραιών.
- Νομική υποστήριξη των αγωγών των πολιτών με παράσταση στις δίκες δικηγόρων του Δήμου.
- Δημοσιοποίηση του θέματος στην πόλη με ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία την Τετάρτη 20 Απριλίου.
- Κάλεσμα των πολιτών να καταγγείλουν τις παράνομες κεραίες που γνωρίζουν οτι έχουν εγκατασταθεί ή πρόκειται να εγκατασταθούν.

Σημειώνουμε οτι τελευταία το θέμα είχε τεθεί και στα Δημοτικά Συμβούλια της 20/10/2004 και 14/2/2005 και μέχρι σήμερα οι ενέργειες αφορούσαν συλλογή στοιχείων, διερεύνηση του νομικού καθεστώτος, συνεργασία με το ΕΜΠ, εντοπισμό παράνομων κεραιών, και ενημέρωση της πολιτείας.
Like
Like
Happy
Love
Angry
Wow
Sad
0
0
0
0
0
0

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Gaia Community Μαθήματα Κεραμικής

Gaia Ceramics community
 
ceramics lessons
 
Gaia Ceramics community
 
Gaia Ceramics community