Χωρίς δημοτικές υπηρεσίες Δευτέρα και Τρίτη. Σε νέες απεργίες οι εργαζόμενοι

πηγή ota.gr
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, με δυο νέες 24ωρες απεργίες τη Δευτέρα και την Τρίτη, οι εργαζόμενοι στους δήμους, όπως αποφάσισαν στη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας τους.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα γίνεται αποκομιδή των σκουπιδιών ούτε τις επόμενες 48 ώρες (σ.σ. οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ είχαν απεργία και την Παρασκευή), πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (νοσοκομεία, λαϊκές αγορές).
Επίσης μετά το τέλος συνεδρίασης η Ομοσπονδία των εργαζομένων στους ΟΤΑ κάλεσε όλους του Συλλόγους μέλη της να προχωρήσουν σε Γενικές Συνελεύσεις για ενημέρωση και κινητοποίηση των εργαζομένων.

Τέλος, καλεί τα μέλη της σε συγκέντρωση την Τρίτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 10.00 στην Πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία στη συνέχεια προς το υπουργείο Εσωτερικών.

Μετά το πέρας της πορείας, αναφέρει ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, θα αποφασιστεί η περεταίρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης, νέο μισθολόγιο, προάσπιση των δικαιωμάτων των συμβασιούχων, κατοχύρωση και διεύρυνση των δικαιωμάτων τους όσον αφορά στο εφάπαξ, την επικουρική σύνταξη και την υγειονομική περίθαλψη.
Like
Like
Happy
Love
Angry
Wow
Sad
0
0
0
0
0
0

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Gaia Community Μαθήματα Κεραμικής

Gaia Ceramics community
 
ceramics lessons
 
Gaia Ceramics community
 
Gaia Ceramics community