Εύκολο το απόγευμα για τον ΓΣΗ στο μπάσκετ απέναντι στην ομάδα της ¶ρτας

Δείχνοντας τον καλό του εαυτό ο ΓΣΗ κέρδισε άνετα την Δόξα-Πύρρος ¶ρτας με 92-55 στο κλειστό Γυμναστήριο της Ηλιούπολης την Κυριακή 20/11/2005 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής (Α' Ομιλος Νότου).
Εύκολο το απόγευμα για τον ΓΣΗ στο μπάσκετ απέναντι στην ομάδα της ¶ρτας. Δείχνοντας τον καλό του εαυτό ο ΓΣΗ κέρδισε άνετα την Δόξα-Πύρρος ¶ρτας με 92-55 στο κλειστό Γυμναστήριο της Ηλιούπολης την Κυριακή 20/11/2005 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής (Α' Ομιλος Νότου).
Η νίκη αυτή είναι η πρώτη εντός έδρας του ΓΣΗ, αφού οι άλλες τρείς νίκες σημειώθηκαν εκτός έδρας. Τα δεκάλεπτα: 23-15, 17-14, 26-9, 26-17
Οι πόντοι:Βογιατζής 6, Σαμόλης 10, Γιαλλελής 5, Βεζυρτζόγλου 3, Παπαβλασσόπουλος 17, Μπακογιάννης 5, Ψωμαδέρης 16, Λιγγερίδης 14, Δέδες 6, Παπαδάκης 8, Δάβαρης 2.

Με το κλείσιμο της αγωνιστικής ο νεοφώτιστος στην κατηγορία ΓΣΗ έχει 10 βαθμούς έναντι 12 βαθμών του Κεραυνού Αιγίου.

Την επόμενη Κυριακή (27/11) ο ΓΣΗ αγωνίζεται εκτός έδρας με τον ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ.
Like
Like
Happy
Love
Angry
Wow
Sad
0
0
0
0
0
0

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Gaia Community Μαθήματα Κεραμικής

Gaia Ceramics community
 
ceramics lessons
 
Gaia Ceramics community
 
Gaia Ceramics community