Ηττα στο 90 + για την ομάδα του Αλέξη Αλεξίου μέσα στην Κατερίνη

Η ομάδα της Ηλιούπολης ταξίδεψε 440 χιλιόμετρα για να αγωνισθεί αντίπαλος του Πιερικού στην πόλη της Κατερίνης. Ενα παιχνίδι με ιδιαίτερη σημασία για τους κυανέρυθρους του Αλέξη Αλεξίου που ήθελαν πολυ τους βαθμούς η τον βαθμό για να αντιμετωπίσουν με διαφορετική ψυχολογία , την επόμενη Κυριακή στην Ηλιούπολη τον πρωτοπόρο Π.Α.Σ. Το παιχνίδι είχε ένα χαλαρό ρυθμό στο πρώτο μέρος με την φιλοξενούμενη ομάδα να διεκδικεί τον τίτλο των καλύτερων ευκαιριών για να ανοίξει το σκορ όταν σουτ του Θάνου στο 20΄ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γουμάγια και δυνατό σουτ του Νιάρου στο 28΄υποχρέωσε τον τερματοφύλακα του Πιερικού να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ.
Ετσι έκλεισε το 45λεπτο χωρίς σκορ. Η ομάδα του Αλ. Αλεξίου για μία ακόμη φορά, βρισκόταν κοντά στο στόχο της.
Με την έναρξη του β΄ μέρους η ομάδα του Διαμαντόπουλου προσπάθησε περισσότερο για το γκολ.  Το πέτυχε στο 70΄με απ’ ευθείας φάουλ του Γιατζιτζόγλου που ξεγέλασε τον Μάραμα στην κλειστή γωνία του. Σκορ 1-0.  Στο 84΄ ο Βάρα που είχε μπει στον αγώνα πριν από 4 λεπτά ισοφάρισε σε 1-1. Ο μοιραίος παίκτης για την Ηλιούπολη ο Γιατζιτζόγλου, πάλι με απ’ευθείας φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα αλλά και τα τέρματα της ομάδας του γράφοντας το τελικό Πιερικός – Ηλιούπολη 2-1.
Η ομάδα της Ηλιούπολης δεν μπόρεσε να χαρεί τον βαθμό της ισοπαλίας που είχε στην κατοχή της δευτερόλεπτα πριν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα από τον Μακεδόνα διαιτητή Παπαδόπουλο. Μπορεί όμως, με γνώμονα τις τελευταίες αποδόσεις της να πάρει το τρίποντο από τον ΠΑΣ την επόμενη αγωνιστική μέσα στην Ηλιούπολη.

Πιερικός (Σ. Διαμαντόπουλος): Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου, Κοντέων, Μιλόσκοβιτς( Κωνσταντινίδης), Πουρτουλίδης, Γκουγκουλιάς( 92΄Τασίδης), Λόπεζ( 75΄Χατζής), Πουλάκος.
Ηλιούπολη (Αλ. Αλεξίου): Μάραμα, Λεοντίου, Ουρόσεβιτς, Νικολόπουλος, Σικαλιάς(45΄Ηλιόπουλος), Κρητικός, Ρουσάκης, Νιάρος(80΄Βάρα Λόπεζ), Θάνος, Φούφουλας, Στεφανίδης.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Καπουτζής, Μερκενίδης (Μακεδονίας)
Like
Like
Happy
Love
Angry
Wow
Sad
0
0
0
0
0
0

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Gaia Community Μαθήματα Κεραμικής

Gaia Ceramics community
 
ceramics lessons
 
Gaia Ceramics community
 
Gaia Ceramics community