Κι εκεί που η Ηλιούπολη είχε ισορροπήσει το παιγνίδι και είχε την δυνατότητα να φύγει με εκτος έδρας βαθμό, δέχτηκε το γκολ της ήττας από τον Αγροτικό Αστέρα στην έναρξη του πρωταθλήματος της Β Εθνικής κατηγορίας.Ο προπονητής της Ηλιούπολης Γιώργος Βαζάκας δήλωσε: Ήταν ένα παιχνίδι ντέρμπι μεταξύ των δυο ομάδων. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα για μας είναι άδικο. Όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι και το πέτυχε ο Αστέρας. Εκεί κάναμε λάθος στην άμυνα.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες χωρίς όμως να μπορούν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Στην επανάληψη η Ηλιούπολη ισορρόπησε το παιχνίδι και είχε αρκετές καλές στιγμές, αλλά τελικά οι ηγπεδούχοι έφτασαν στο γκολ της νίκης στο 85’ όταν ο Κούτσης -που μπήκε ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα- γύρισε τη μπάλα στον Νέστορα Στεφανίδη και αυτός με ωραίο γυριστό σουτ από το ύψος της περιοχής έγραψε το 1-0.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Λαμπάκης, Σκλιοπίδης, Ναλμπάνης (67' Σαμουηλίδης), Σαπάνης, Χασιώτης, Γ. Παπαδόπουλος (57' Τσούκλης), Γόγολος, Στεφανίδης, Γέσιτς, Μπεκιάρης (71' Kούτσης), Τσουκαλίδης.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Τακίδης, Δωροβίνης, Φούφουλας (87' Λεοντίου), Νικολόπουλος, Δημήτρης, Κρητικός, Στεφανίδης (78' Νατσέφσκι), Μπέριος, Ρουσάκης, Θάνος (89' Ηλιόπουλος), Κάμπας.