Η κοπή της πίτας της Κοινότητας του IlioupolisOnline

pita2016
pita2016
Σε μία όμορφη βραδιά με πολύ κέφι και χορό εξελίχθηκε η κοπή της πίτας της Κοινότητας του IlioupolisOnline, στο χώρο της, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου.

Μέλη και πολλοί φίλοι βρέθηκαν μαζί στην κοπή της πίτας μεταξύ των οποίων ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Δημήτρης Καλαντίδης, ο επικεφαλής του ΕΝΑΚ Δημήτρης Πανταζόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Γιώργος Αντύπας, Αγγελική Δουβή, Μιχάλης Κουρής, Γιάννης Πούλος, ο πρόεδρος των Rotary Ηλιούπολης Γ. Πλοιαρχόπουλος, ο πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Γιώργος Φέστας, το μέλος του νεοσύστατου φορέα ΄Συνεργασίες Πόλης΄ Αχιλλέας Αδαμαντιάδης και η εκπρόσωπος της Φωτογραφικής Λέσχης Κατερίνα Ταβλαράκη.

Στο ξεκίνημα της βραδιάς ο διαχειριστής Γρηγόρης Σαϊτάς επισήμανε την σπουδαιότητα του έργου που έχει υλοποιηθεί στη διαδυκτιακή πύλη IlioupolisOnline.gr η οποία δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να ενημέρωνται, να ενημερώνουν, να χρησιμοποιούν το νέο επαγγελματικό οδηγό, και να διαδρούν μεταξύ τους μέσω του νέου κοινωνικού δικτύου της πύλης.

Τα τραγούδια της παρέας με τους ΄3D΄, (κιθάρα, μπουζούκι και μπαγλαμάς ), η ποικιλία των μεζέδων, το κρασί και το τσίπουρο, συνέβαλαν σε μία ξεχωριστή βραδιά με κέφι και πολύ-πολύ χορό.

Το IliοupolisOnline ευχαριστεί :

- τους μαθητές των εργαστηρίων του για τις βασιλόπιτες και τις ποικιλίες του μπουφέ,

- τα ψητοπωλεία ΄το Χασάπικο΄ και ΄Λάμπρος΄ για την προσφορά τους στους κρεατομεζέδες

- και τα καταστήματα Cremeria Vienna, ΄Σιούτης Homecare΄, ΄Petite Boutique΄,τα βιβλιοπωλεία ΄Απρόβλεπτο΄ και ΄Παράλογο΄, το κρεοπωλείο ΄Ξηρόμερο΄, το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής ΄Μαϊδώνης΄, το κομμωτήριο ΄Σόφη-Hair art & Style΄, το καφέ ΄Σερραϊκό΄, το Mini market-Φάνης Χρύσουλας, το φαρμακείο Αλέκας Μόσχου, την οδοντίατρο Λαμπρινή Τσαρούχη-Δραγανούδη και την δασκάλα του εργαστηρίου Ψηφιδωτού του IlioupolisOnline Αθηνά Αντύπα για τις προσφορές τους στην λαχειοφόρο κλήρωση.

Δείτε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση εδώ http://www.ilioupolisonline.gr/albums/item/128-kopi-pitas-2016/user/2-admin.html

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ilioupolis OnAir


 

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ