Ξεκινήστε να τραβάτε φωτογραφίες!Ξεκίνησε ο 2ος Πανηλιουπολίτικος διαγωνισμός Φωτογραφίας που διοργανώνουν το IlioupolisOnline και η Φωτογραφική Λέσχη Ηλιούπολης με θέμα 'Στιγμές στην Πόλη' και καταληκτική ημερομηνία υποβολής φωτογραφιών 10 Ιουνίου 2013.  Έντυπα και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο IlioupolisOnline, τη Φωτογραφική Λέσχη και τα φωτογραφεία της πόλης.
Οι όροι συμμετοχής:

2ος Πανηλιουπολίτικος Διαγωνισμός & Έκθεση Φωτογραφίας

Θέμα: Στιγμές στην πόλη
Διοργάνωση: IlioupolisOnline & Φωτογραφική Λέσχη Ηλιούπολης
Διάρκεια υποβολών συμμετοχής : από 1 Απριλίου έως 10 Ιουνίου 2013
Εγκαίνια έκθεσης: Σάββατο 29 Ιουνίου ώρα 21:00 στο Άλσος Κιντής. Διάρκεια έκθεσης έως 7 Ιουλίου 2013

Όροι συμμετοχής
- Η συμμετοχή είναι ελεύθερη σε όλους τους Ηλιουπολίτες
- Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμό με εως 2 (δύο) πρόσφατες δικές του φωτογραφίες που να είναι εντός του θέματος του διαγωνισμού και δεν έχουν συμμετάσχει σε άλλο διαγωνισμό.
- Ο συμμετέχων με την υποβολή των φωτογραφιών του, δηλώνει ότι οι φωτογραφίες αποτελούν δικά του έργα και συνεπώς δική του πνευματική ιδιοκτησία. Απαγορεύεται η συμμετοχή με έργα τρίτων, αντιγραμμένα ή γενικώς μη πρωτότυπα και ξένα προς τον συμμετέχοντα.
- Την ευθύνη για τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών με πρόσωπα τρίτων, φέρει ο συμμετέχων.
- Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα της ομαδικής χρήσης των φωτογραφιών του διαγωνισμού για τη προβολή των δραστηριοτήτων τους ή την οικονομική ενίσχυσή τους.

Κόστος συμμετοχής & εκτύπωσης
Το κόστος συμμετοχής στο διαγωνισμό ανέρχεται σε 5 ευρώ ανά συμμετέχοντα . Επιπλέον, το κόστος εκτύπωσης (μέγεθος Α3) των φωτογραφιών για τη ανάρτηση στην έκθεση του διαγωνισμού ανέρχεται σε 6 ευρώ η κάθε μία. Οι φωτογραφίες θα επιστραφούν στους συμμετέχοντες μετά το πέρας της έκθεσης.

Υποβολή φωτογραφιών
- Οι φωτογραφίες υποβάλλονται σε ψηφιακή μορφή από 1 Απριλίου έως και 10 Ιουνίου 2013 στο χώρο του IlioupolisOnline Σκουφά 6 – Πλατεία Κανάρια (κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 6-9μμ και στη Φωτογραφική Λέσχη Άλσος Καλαβρύτων κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 8-9μμ).
- Ανταποκρίνονται στα στάνταρ ποιότητας και ευκρίνειας του διαγωνισμού. Δεν γίνονται δεκτές φωτογραφίες εκτός θέματος, χαμηλής ανάλυσης ή με σοβαρά τεχνικά προβλήματα.
- Οι υποβαλλόμενες φωτογραφίες συνοδεύονται από τη δήλωση συμμετοχής υπογεγραμμένη από τον συμμετέχοντα και ταυτόχρονα καταβάλλεται το κόστος συμμετοχής και εκτύπωσης.
- Σε περίπτωση έλλειψης ή ανακρίβειας κάποιων στοιχείων δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή.

Κριτική επιτροπή
- Οι φωτογραφίες θα αξιολογηθούν από πενταμελή κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από Ηλιουπολίτες επαγγελματίες φωτογράφους, καθηγητές φωτογραφίας και εικαστικούς.
- Η κρίση της Επιτροπής είναι οριστική και δεν επιτρέπεται ουδεμία ένσταση, αντίρρηση ή άλλη διεκδίκηση.
- Η κριτική επιτροπή θα βραβεύσει τις καλύτερες φωτογραφίες και στη συνέχεια οι πλέον ενδιαφέρουσες θα αποτελέσουν τον κορμό της φωτογραφικής έκθεσης του διαγωνισμού.

Έκθεση και βραβεία
- Τα εγκαίνια της έκθεσης και η απονομή των βραβείων για τις καλύτερες φωτογραφίες θα γίνουν το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 ώρα 21:00 στο αναψυκτήριο του Άλσους Κιντής. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 7 Ιουλίου.

Για το IlioupolisOnline
Ο διαχειριστής
Γρηγόρης Σαϊτάς

Για τη Φωτογραφική Λέσχη
Ο πρόεδρος
Γιάννης Αυγέρης

Ilioupolis OnAir


 

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ