Νέος κύκλος μαθημάτων Photoshop στο IlioupolisOnline


Νέος κύκλος μαθημάτων Photoshop  σε 6 τρίωρα ξεκινά τον Φεβρουάριο στο IlioupolisOnline, με τη Μελίνα Βαρβαρέζου και τον Γρηγόρη Σαϊτά.
Το τμήμα θα είναι 10 ατόμων και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Πέμπτη 7:30-10:30μμ.
Το workshop θα ξεκινήσει από 7 ή 14 Φεβρουαρίου ανάλογα με το πότε θα συμπληρωθούν οι συμμετοχές. Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.
Η εκπαίδευση θα ξεκινήσει με πρώτο μάθημα τα βασικά στοιχεία της ψηφιακής φωτογραφίας και των χρωμάτων στον υπολογιστή και στη συνέχεια θα καλύψει όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής  στην επεξεργασία των φωτογραφιών σε επαγγελματικό επίπεδο μέχρι και τη δημιουργία μακετών για αφίσες και εικόνων για web, συμπεριλαμβανομένου πλήθους ασκήσεων.
Οι εκπαιδευόμενοι -εάν έχουν, μπορούν να φέρουν το δικό τους φορητό υπολογιστή στον οποίο και θα εγκατασταθεί η εφαρμογή. Διαφορετικά, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους υπολογιστές που υπάρχουν στο IlioupolisOnline.

Το κόστος του κύκλου μαθημάτων είναι 50€.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο 6945902504 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ilioupolis OnAir


 

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ