10ο Δημ. Σχ. Ηλιούπολης και eTwinning

Partner schools
Partner schools
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το eTwinning έργο "Our Favourites" το οποίο   εκπόνησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄τάξης του 10ου Δημ. Σχ.    Ηλιούπολης το σχ. έτος 2015-2016 στο πλαίσιο του Προγράμματος     Ηλεκτρονικής Αδελφοποίησης Σχολείων (eTwinning) .

Τα παιδιά   συνεργάστηκαν με μαθητές και μαθήτριες της αντίστοιχης Στ΄τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ceip Francisco Noguera Saura από τη Μούρθια της Ισπανίας και υλοποίησαν πέντε μηνιαίες δραστηριότητες με θέμα τα ενδιαφέροντα των εφήβων σε σχέση με την ψηφιακή ψυχαγωγία. Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά εξέφρασαν τις προτιμήσεις τους σχετικά με τραγούδια, βιντεοπαιχνίδια, τηλεοπτικές σειρές και YouTubers. Οι προτιμήσεις τους έπρεπε να αφορούν αγγλόφωνες δημιουργίες ενώ για τις παρουσιάσεις των προτιμήσεών τους έπρεπε να χρησιμοποιήσουν αγγλικά και νέες τεχνολογίες. Η συνεργασία με τα παιδιά από το Ισπανικό σχολείο υπήρξε άψογη και δόθηκε η δυνατότητα στους συμμετέχοντες στο eTwinning έργο να συναnτηθούν διαδικτυακά τρεις φορές κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές συναντήσεις μπορείτε να δείτε εδώ (Οκτώβριος 2015), εδώ (Δεκέμβριος 2015) και εδώ (Απρίλιος 2016)

Για να επισκεφθείτε το TwinSpace του έργου όπου οι συμμετέχοντες ανεβάζουν τα έργα τους, επικοινωνούν και συνεργάζονται, πατήστε εδώ