Καλοκαιρινή Εμφάνιση Χορωδίας του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ

foto 3
foto 3
ΒΙΒΑ ΡΕΝΑ.
Για άλλη μια φορά η χορωδία του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης και γύρω Δήμων ΄΄Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ΄΄πραγματοποίησε μια έξοχη εμφάνιση και απέσπασε άριστες κριτικές. Αυτή τη φορά στην Ελευσίνα σε εκδήλωση προς τιμή της Ρένας Βλαχοπούλου που οργάνωσε ο Σύλλογος Κερκυραίων. Έτσι έκλεισε τη χρονιά προσθέτοντας στο ενεργητικό της μια πετυχημένη εμφάνιση.

Στο Σύλλογο Λευκαδίων τίποτε δεν αφήνεται στην τύχη του. Προσπαθούμε, πολλές φορές υπερβάλλοντας εαυτόν, πάντοτε για το καλύτερο. Το μυστικό μας είναι η αγάπη για ό,τι κάνουμε, η σωστή προετοιμασία, αλλά και ο σεβασμός που υπάρχει μεταξύ μας.

Έτσι λοιπόν κι αυτή τη φορά σωστά προετοιμασμένοι από το δάσκαλο και μαέστρο μας κ. Πέτρο Μήτσου, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, είχαμε την ευκαιρία να εκπροσωπήσουμε επάξια όχι μόνο το σύλλογό μας, αλλά και τη Λευκάδα μας, αφού μετά την παράσταση ακούστηκαν μόνο καλά λόγια για την παρουσία μας. Μαζί μας ήταν κι ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ευάγγελος Γεωργάκης.

Μετά την εκδήλωση οι φίλοι μας οι Κερκυραίοι είχαν την επτανησιακή ευγένεια να παραθέσουν για μας κέρασμα σε κοντινή ταβέρνα.

Μετά το κέρασμα δόθηκε νέο ρεσιτάλ καλλιτεχνίας, αλλά και κεφιού. Μουσικοί, χορωδοί και συνδαιτυμόνες τραγουδήσαμε μέχρι αργά.

Θερμές ευχαριστίες και στους μουσικούς μας (Αλεξία Καρανάσου, Αλέξη Καραμποΐκη, Δημήτρη Βεργίνη, Νίκο Κανέλλο και Κωνσταντίνο Φουρλάνο) οι οποίοι με τη σωστή μουσική τους παρουσία βοήθησαν τα μέγιστα.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! 
foto 2
foto 2
foto 1
foto 1