Νέo πρόγραμμα κάλυψης κενών στους Η/Υ 'ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ'

computers workshops
computers workshops
Νέο 5μηνο πρόγραμμα μαθημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών ξεκινά από τον Φεβρουάριο του 2018 στο IlioupolisOnline με τίτλο Η/Υ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους χειρίζονται μεν τον υπολογιστή αλλά έχουν κενά, σε βασικές ή προχωρημένες λειτουργίες. Ο στόχος είναι να καταλάβουν πως δουλεύει ο υπολογιστής, την ορολογία, τα μηνύματα που βγαίνουν, τα προγράμματα, ώστε να χρησιμοποιούν με άνεση τον υπολογιστή τους και να εκμεταλλεύονται τις δυνατότητές του. Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν και όσοι έχουν παρακολουθήσει το εργαστήρι Υπολογιστών του IlioupolisOnline (Α ή και Β έτος) και θέλουν να εμβαθύνουν, να συμπληρώσουν ή να ξαναθυμηθούν όσα διδάχτηκαν.
Οι χρήστες που έχουν μάθει μόνοι τους, έχουν πολλά κενά και δεν μπορούν να καταλάβουν τη λογική, τα μηνύματα αλλά και τις τεράστιες δυνατότητες του υπολογιστή με αποτέλεσμα να μη μπορούν να χειριστούν ακόμη και απλές λειτουργίες, και σε κάποιες περιπτώσεις θέτουν σε κίνδυνο την υγεία του υπολογιστή τους. Για να εκμεταλευτούμε τις δυνατότητες του υπολογιστή πρέπει να γνωρίζουμε πως λειτουργεί ο ψηφιακός κόσμος, για παράδειγμα πως καταλαβαίνουμε τους κινδύνους στο internet, τι είναι οι ψηφιακές φωτογραφίες και τι διαφορές έχουν τα αρχεία φωτογραφιών μεταξύ τους, πως διορθώνεται ή μικραίνει μία μεγάλη σε μέγεθος φωτογραφία, πως να εγκαταστήσουν ένα οδηγό εκτυπωτή ή ένα νέο πρόγραμμα, πως να διαλέξουν με ποιό πρόγραμμα να ακούν τη μουσική τους ή να περιηγούνται στο διαδίκτυο, πως να δημιουργήσουν ένα αξιοπρεπές βίντεο, πως να κάνουν στο σπίτι τους ένα μικρό δίκτυο κλπ.

Το πρόγραμμα έχει καταρτίσει και θα διδάξει ο σύμβουλος Πληροφορικής και διαχειριστής του IlioupolisOnline Γρηγόρης Σαϊτάς.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ