Αφοί Κολομβούνη: Ανταπόκριση στην στήριξη των ανέργων και των νέων

Η οικογένεια της εταιρίας Αφοί Κολομβούνη ανταποκρίνεται στην πρόταση του ΟΑΕΔ και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και το Ινστιτούτο Νεολαίας για στήριξη των ανέργων και των νέων. Όλα τα μέλη της οικογένειάς μας (διοίκηση, διευθυντές, πωλητές, ταμίες, αποθηκάριοι) δε ξεχνάμε ποτέ ότι είμαστε και μέλη της κοινωνίας αυτής και είναι χρέος μας να κάνουμε τη δουλειά μας με αγάπη και σεβασμό προς τις ανάγκες όλων.

Η κοινωνική δράση της οικογένειάς μας δεν ξεκίνησε τώρα ούτε σταματάει μόνο με αυτό. Από τη δημιουργία της εταιρίας μας η στήριξη των πολιτιστικών φορέων της κάθε γειτονιάς, η συμμετοχή σε προγράμματα κοινωνικής ευθύνης, η προώθηση της ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών και άλλες αντίστοιχες ενέργειες αποτελούν καθημερινή μας ενασχόληση.

Στο πλαίσιο της ενέργειας του ΟΑΕΔ προσφέρουμε κάθε μήνα και διαφορετικές ειδικές εκπτώσεις για ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, τηλεοράσεις, υπολογιστές, κλιματιστικά, κάμερες, φωτογραφικές και μικροσυσκευές σπιτιού.

URL: http://www.kolomvounis.gr/default.asp?pid=84&la=1

Στο πλαίσιο της ενέργειας της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και το Ινστιτούτο Νεολαίας προσφέρουμε ειδικές τιμές σε όλα μας τα είδη για όλο το χρόνο σε όλους τους κατόχους της Ευρωπαικής Κάρτας Νέων.

URL http://www.kolomvounis.gr/default.asp?pid=85&la=1
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ