Εγκαίνια του μουσικού καταστήματος της Ηλιούπολης 'Μουσική Διάδραση – Ελένη Σκάρκου'

Το Σάββατο 21 Μαΐου στις 8 το βράδυ εγκαινιάστηκε το νέο μουσικό κατάστημα της Ηλιούπολης «Μουσική Διάδραση – Ελένη Σκάρκου».
Η «Μουσική Διάδραση» παρέχει πωλήσεις και υπηρεσίες στο χώρο της μουσικής που πραγματικά έλειπαν από την Ηλιούπολη, όπως: μουσικά όργανα, παρτιτούρες, βιβλία, βινύλια, cd, dvd, εξοπλισμό ήχου, εικόνας και βίντεο, η/υ, περιφερειακών και λογισμικού, εκδόσεις παρτιτούρας, καλλιτεχνικών εντύπων, cd, dvd, ανάπτυξη λογισμικού πολυμέσων και ιστοσελίδων, ηχογραφήσεις – παραγωγές, εκπαίδευση μουσικής και τεχνολογίας.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι σολίστ Νίκος Κιάκος – βιολί και Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος – κιθάρα, ενώ τη συνέχεια ανέλαβε ο μουσικός παραγωγός Μάνος Χατζάκης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιάννης Νικηφόρος, οι πρώην αντιδήμαρχοι Τάσος Ευσταθίου, Χαράλαμπος Κολιοφώτης, Θωμάς Μηλούλης, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Πόλυ Βλάχου, Βαγγέλης Γεωργάκης, Καρανδρέας και Βαγγέλης Σκούρας, μέλη της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών, ο γιατρός και ποιητής Αλέκος Αρδαβάνης, οι ζωγράφοι Δημήτρης Μπάκαλος και Μιχάλης Σοφικίτης, γονείς και μαθητές της Ελένης Σκάρκου και πολλοί Ηλιουπολίτες.

Τη «Μουσική Διάδραση» διευθύνει η σολίστ κιθάρας και συνθέτρια Ελένη Σκάρκου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες: www.musicinteraction.gr και www.skarkou.gr

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ