Γιορτή των Πολιτών στην Ηλιούπολη τα εγκαίνια του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου

Δήμος Ηλιούπολης - Γραφείο Τύπου
email:evonimos[at]ilioupoli.gr

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΛ. 2109970131

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18/01/2006

Γιορτή των Πολιτών στην Ηλιούπολη τα εγκαίνια του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου

Όλοι οι κάτοικοι της Ηλιούπολης και εκατοντάδες προσωπικότητες από όλους τους κοινωνικούς χώρους είναι καλεσμένοι στα εγκαίνια του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου της που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2006 ώρα 11:00 π.μ.

Το υπερσύγχρονο «Σπίτι όλων των Πολιτών» της Ηλιούπολης θα ευλογήσει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Χριστόδουλος. Την κορδέλα θα κόψει, μαζί με τον οικοδεσπότη Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Γεωργάκη, ο Υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Θα ακολουθήσουν τα αποκαλυπτήρια των προτομών του μυθικού Ευώνυμου, συμβόλου της πόλης, και του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Πλάτωνα, που κοσμούν τις δύο εισόδους του νέου Δημαρχείου.

Στη συνέχεια, οι επίσημοι και οι πολίτες θα ξεναγηθούν στους πέντε ορόφους του Δημαρχείου, όπου θα τους υποδέχονται και θα τους ενημερώνουν οι δημοτικοί υπάλληλοι στους χώρους εργασίας τους.

Στους άνετους και λειτουργικούς χώρους του όμως περιμένει τους επισκέπτες και μία ευχάριστη έκπληξη: Μία υψηλού επιπέδου Έκθεση όλων των Εικαστικών Δημιουργών της Ηλιούπολης. Την ημέρα των εγκαινίων και ολόκληρη την επόμενη εβδομάδα, μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2006, το Δημαρχείο θα είναι ταυτόχρονα και Δημοτική Πινακοθήκη Ηλιούπολης.

Η όμορφη αυτή γιορτή των πολιτών της Ηλιούπολης θα ολοκληρωθεί με συναυλία των πέντε μουσικών συνόλων του Δήμου Ηλιούπολης.

Είστε όλοι καλεσμένοι –οικογενειακώς- στα πρωτότυπα εγκαίνια του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης, που βρίσκεται στη διασταύρωση των λεωφόρων Πρωτόπαππα και Σοφοκλή Βενιζέλου, κοντά στην κεντρική πλατεία (πλ. Εθνικής Αντίστασης) της Ηλιούπολης.

ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ

ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ