Τρόφιμα για τους πρόσφυγες του Κοσσόβου

Αγγελική Κακολύρη, αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών
email:evonimos[at]ilioupoli.gr

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Τηλ. 210 99.70.000
Ηλιούπολη, 14/12/2005

Τρόφιμα για τους πρόσφυγες του Κοσσόβου

Συμπολίτισσες και συμπολίτες
'Ισως ούτε καν να γνωρίζετε ότι στη γειτονική μας Σερβία, τη χώρα με την οποία μας συνδέουν ισχυροί Θρησκευτικοί και ιστορικοί δεσμοί, υπάρχουν ακόμη καταυλισμοί προσφύγων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.
Πρόκειται για οικογένειες Χριστιανών Σέρβων που εκδιώχθησαν από τις πατρογονικές εστίες τους στην περιοχή του Κοσσόβου.
Για τους πρόσφυγες αυτούς η Εταιρεία Ελληνοσερβικής Φιλίας οργανώνει ανθρωπιστική αποστολή την περίοδο των Σερβικών Χριστουγέννων.

O Δήμος Ηλιούπολης συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή, όπως έκανε και στις προηγούμενες δοκιμασίες του Σερβικού Λαού. Δεν είναι όμως αρκετή η προσφορά του Δήμου. 'Oλοι θα πρέπει να συνεισφέρουμε, ότι μπορεί o καθένας μας, για τους αδερφούς μας Σέρβους πρόσφυγες του Κοσσόβου.

Το Πρόγραμμα, στο οποίο o Δήμος μας συνεργάζεται και με το Παράρτημα Ηλιούπολης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, έχει ως αντικείμενο τη συγκέντρωση συσκευασμένων τροφίμων που δεν αλλοιώνονται όπως: γάλα εβαπορέ, λάδι, βούτυρο, κονσέρβες, αλεύρι; ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, ζάχαρη, καφές, σοκολάτες, μπισκότα κτλ., τα οποία πρέπει να συγκεντρωθούν μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2006.

Τα τρόφιμα συγκεντρώνονται στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο (Σοφ. Βενιζέλου και Πρωτοπαππά). Αν δεν μπορείτε να τα μεταφέρετε, τηλεφωνήστε μας να τα παραλάβουμε.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 210 9970000.

Βέβαιη για τη Θετική σας ανταπόκριση σας εύχομαι Καλή Χρονιά.

Με εκτίμηση
Αγγελική Κακολύρη
Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών

ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ

ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ