Κολυμβητήριο: Ο Υδάτινος Κόσμος της Ηλιούπολης

Η κοινότητα του κολυμβητήριου και πως να συμετέχετε στις δραστηριότητές της.
Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν επιδείξει οι κάτοικοι της πόλης αλλά και των γειτονικών Δήμων για την άθληση αλλά και για μιά απλή βουτιά στο νερό στο Δημοτικό Κολυμβητήριο που φέτος λειτουργεί για δεύτερη χρονιά.

Ιδιαίτερα αυτή την εποχή οι εγγραφές πολλαπλασιάζονται ενώ οι σύλλογοι χρόνο με το χρόνο πληθαίνουν.

Πολλοί είναι επίσης οι γονείς που φέρνουν τα παιδιά τους απο μωρά για να παρακολουθήσουν σχετικό πρόγραμμα, ενώ τα παιδιά και οι έφηβοι εντάσσονται συνήθως σε κάποιο πρόγραμμα εκμάθησης και προπόνησης του Αθλητικού Οργανισμού Ηλιούπολης ή κάποιου κολυμβητικού συλλόγου.

Πρίν να είναι αργά, εφόσον θέλετε εσείς ή τα παιδιά σας να γευτείτε την αίσθηση του νερού, σας ενημερώνουμε με τους τρόπους που μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα του Αθλητικού Οργανισμού ή άλλου Συλλόγου.


ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Ο Οργανισμός ανήκει στον Δήμο Ηλιούπολης και έχει την ευθύνη λειτουργίας του Κολυμβητηρίου.
Για την εγγραφή των ενηλίκων απαιτούνται πιστοποητικό καρδιολόγου, πιστοποιητικό δερματολόγου και δύο φωτογραφίες.
Για την εγγραφή των παιδιών απαιτείται πιστοποιητικό παιδιάτρου και δύο φωτογραφίες.
Επίσης για τους κατοίκους ή δημότες της Ηλιούπολης απαιτείται και η προσκόμιση αποδεικτικού κατοικίας (λογαρισμός ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, στο όνομα του ενδιαφερόμενου ή μέλους της οικογένειάς του.

Οι εγγραφές γίνονται στην Γραμματεία που λειρτουργεί στο Κολυμβητήριο, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 7:00 - 12:00 π.μ και 3:30 - 8:30 μ.μ.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 9922899, 210 9944001 και FAx 210 9910036

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ