Η αφελής αντιπολίτευση του Δήμου Ηλιούπολης σε αντιπαράθεση με πληρωμένους κονδυλοφόρους

arampatzis ipolipoutheloarampatzis ipolipouthelo
Τοπικά ΜΜΕ όμορου δήμου που σχολιάζουν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης ότι δεν άπτεται λογικής. Είναι ξεκάθαρό ότι προσπαθούν να υποστηρίξουν την άποψη του Δημάρχου για διαδημοτικό κοιμητήριο στο χώρο του ΚΥΤ. Ματαιοπονούν και απροκάλυπτα εξυπηρετούν τα συμφέροντα όσων επιδιώκουν πάση θυσία τη δημιουργία διαδημοτικού κοιμητηρίου. Και μάλιστα, όταν οι συντάκτες αυτών των απόψεων είναι έμμισθοι συνεργάτες κάποιων δημάρχων.
Ο Δήμαρχος οφείλει να προβληματιστεί διότι κατάφερε να συσπειρώσει όλη την "αφελής αντιπολίτευση" εναντίον του. Επίσης, οφείλει να εξετάσει σοβαρά την πρόταση που καταθέσαμε ως παράταξη στο δημοτικό συμβούλιο, σχετικά με την επέκταση του υπάρχοντος κοιμητηρίου, η οποία λύνει το πρόβλημα του κοιμητηρίου στην Ηλιούπολη.
Η προσπάθεια απαξίωσης της αντιπολίτευσης αλλά και του νομικού σύμβουλου του Δήμου Ηλιούπολης κυρίου Ν. Καραβέλου, από τα τοπικά ΜΜΕ, γίνεται με στόχο να μειωθεί η βαρύτητα της απόφασης καθώς και η γνωμοδότηση του νομικού, στην οποία στηρίχτηκε το δημοτικό συμβουλίου για την ΣΜΠΕ του Υμηττού , η οποία έχει σχέση με το ΚΥΤ και τη δημιουργία διαδημοτικού κοιμητηρίου.
Ο κος Καραβέλος είναι ένας έγκριτος νομικός με ήθος , αξιοπρέπεια , συνέπεια πράξεων, λόγων και στάσης ζωής . Η παρουσία του ήταν σημαντική στο αγώνα για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας στους δήμους Ηλιούπολης, Αλίμου και Αργυρούπολης. Έχει υπηρετήσει διαχρονικά τα συμφέροντα του δήμου μας ως δημοτικός σύμβουλος, ως προϊστάμενος της νομικής υπηρεσίας και νομικός σύμβουλος του δήμου αλλά και ως ενεργός δημότης που πονάει την πόλη του.
Άκομψη και προσβλητική η προσπάθεια απαξίωσης από πληρωμένους κονδυλοφόρους.

Για την Πόλη που θέλω 
ο επικεφαλής 
Γαβριήλ Αραμπατζής

Like
Like
Happy
Love
Angry
Wow
Sad
0
0
0
0
0
0

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Gaia Community Μαθήματα Κεραμικής

Gaia Ceramics community
 
ceramics lessons
 
Gaia Ceramics community
 
Gaia Ceramics community