Αφοι Κολομβούνη: Είμαστε ελληνική επιχείρηση

Είμαστε μια από τις λίγες ελληνικές οικογενειακές εταιρίες που παραμένουν στο εμπόριο ηλεκτρικών συσκευών που από το 1977 αγωνίζεται και επιβιώνει σταθερά.
Από την εποχή που ο Σωτήρης και ο Χρήστος Κολομβούνης κάνανε εγκαταστάσεις ηλιακών θερμοσιφώνων στις ταράτσες των πελατών τους μέχρι και σήμερα που ανταγωνιζόμαστε επάξια τις ξένες πολυεθνικές παραμένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας: η εξυπηρέτηση του πελάτη μας με το καλύτερο τρόπο δημιουργεί υγιής και σωστές επιχειρήσεις.

Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε στη χώρα μας πιστεύουμε ότι μόνο η αλληλοϋποστήριξη μεταξύ μας θα ξαναφέρει την Ελλάδα και τους Έλληνες εκεί που μας αξίζει σε όλα τα επίπεδα.

Η εταιρία μας απασχολεί 92 άτομα σταθερά χωρίς καμία μείωση προσωπικού παρόλη τη μικρή πτώση τζίρου που έχει, δεν έχει κάνει καμία μείωση στη μισθοδοσία παρόλη τη μείωση των κερδών της, χορηγεί με όποιο τρόπο μπορεί πάνω από 500 τοπικούς πολιτιστικούς, αθλητικούς και άλλους συλλόγους, επιμένει σε συνεργασίες με ελληνικές εταιρίες σε όλα τα επίπεδα και δίνει καθημερινά τη μάχη της για ένα καλύτερο αύριο στην Ελλάδα.

Μπορεί να μη τα κάνουμε όλα τέλεια, μπορεί να κάνουμε και λάθη, μπορεί να μην είμαστε πάντα οι φθηνότεροι, μπορεί να μην είμαστε πάντα οι πιο γρήγοροι… είμαστε πάντα όμως δίπλα στο πελάτη μας και τη τοπική κοινωνία να δώσουμε λύσεις γιατί με αυτό τον τρόπο έχουμε επιλέξει να δουλεύουμε… γιατί επιλέγουμε το ελληνικό φιλότιμο, την ελληνική εργατικότητα και τον ελληνική περηφάνια ως τρόπο δουλειάς..!

Γιατί ο επιμένων ελλη… νικά..!

Με εκτίμηση,
Στέλιος Κολομβούνης
Αντιπρόεδρος εταιρίας ΑΦΟΙ ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗ ΑΕ

Like
Like
Happy
Love
Angry
Wow
Sad
0
0
0
0
0
0

Gaia Community Μαθήματα Κεραμικής

Gaia Ceramics community
 
ceramics lessons
 
Gaia Ceramics community
 
Gaia Ceramics community