Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών: Πίτα, βολές και τιμητικές πλακέτες


Την πίτα της έκοψε η δημοτική κίνηση ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών την Κυριακή 10/2/2013 στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, όπου, πέραν των άλλων, η επικεφαλής Αργυρώ Πίκουλα έριξε ευθύνες τόσο στην προηγούμενη όσο και τη σημερινή Δημοτική Αρχή, αλλά και τίμησε τους διαδικτυακούς τόπους της πόλης.
Στον μακρύ λόγο της η Αργυρώ Πίκουλα επικεντρώθηκε κυρίως στην κατάσταση που διαμορφώνεται στους Δήμους ύστερα από τον Καλλικράτη και τα μνημόνια.
Επέρριψε ευθύνες για την διαχείριση των Δημοτικών επιχειρήσεων στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή - γεγονός που όπως είπε την ανάγκασε να διαχωρίσει τη θέση, όπως επίσης ευθύνες επέρριψε και για τον τρόπο διαχείρισης της ΕΥΩΝΥΜΟΣ από τη σημερινή Δημοτική Αρχή.
 Στο τέλος, αναφέρθηκε στην προσπάθεια των διαδικτυακών τόπων της Ηλιούπολης IlioupolisOnline.gr , ilioupolis.gr  και cityofilioupolis.gr για αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών μέσα από τα σύγχρονα μέσα ενημέρωσης και απένειμε στους διαχειριστές / εκδότες τους τιμητική πλακέτα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Γεωργάκης, ο επικεφαλής του ΕΝΑΚ Δημήτρης Πανταζόπουλος, ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Χρώμα στην πόλη Παναγιώτης Πατσαβός, ο διαχειριστής του IlioupolisOnline Γρηγόρης Σαϊτάς (ο οποίος παρέλαβε και την τιμητική πλακέττα εκ μέρους της κοινότητας), δημοτικοί σύμβουλοι και προσωπικότητες της πόλης.
Like
Like
Happy
Love
Angry
Wow
Sad
0
0
0
0
0
0