Ευνοϊκές εξελίξεις για την κατεδάφιση παράνομης κεραίας της ΤΙΜ στην Ροβέρτου Γκάλη

Αποδίδουν καρπούς οι προσπάθειες των κατοίκων και του Δήμου για απομάκρυνση της παράνομης κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην Ροβέρτου Γκάλη καθώς ο ιδιοκτήτης του ακινήτου έχει ήδη ξεκινήσει εξωστική διαδικασία κατά της ΤΙΜ. Την Πέμπτη 27/10 έγινε επίσκεψη στα γραφεία της ΔΕΗ και τέθηκε το θέμα της παράνομης ρευματοδότησης από τους αντιδήμαρχους Ευάγγελο Σκούρα, Αντώνη Γαλαίο και Γεώργιο Αναστόπουλο, τον γενικό γραμματέα Κυριάκο Πόθο, την Δημοτική Σύμβουλο της «Δημοκρατικής Ενότητας Χρυσούλα Λαμπούδη μέλη της επιτροπής κατοίκων, κατοίκους της περιοχής και τον δικηγόρο τους κ. Καραβέλλο. Επίσης, παρουσία των αντιδημάρχων και του γενικού γραμματέα ενημερώθηκε για τις ευθύνες της η AUTOVISION, η εταιρεία που εγκατέστησε την κεραία και έχει τα γραφεία της στο ίδιο ακίνητο.

Την Δευτέρα 31/10 υποβλήθηκε επίσημο υπόμνημα στην ΔΕΗ, η απάντηση όμως ήταν οτι δεν είναι αυτή υπεύθυνη για διενέργεια ελέγχου αλλά το Υπουργείο Βιομηχανίας. Επίσης επιβλήθηκε από τον Δήμο πρόστιμο 150.000 ευρώ στο ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Την Τρίτη 1/11, η AUTOVISION διαχωρίζει τη θέση της και αποποιείται των ευθυνών. Παράλληλα ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στέλνει εξώδικο στην ΤΙΜ για να παρουσιάσει τις άδειες που έχει από την Πολεοδομία και την ΕΕΤΤ για να στηθεί η κεραία. Οι άδειες αυτές δεν υπάρχουν, καθώς ο Δήμος έχει στα χέρια του επιστολές και από τους δύο φορείς που αναφέρουν οτι δεν έχει υποβληθεί στα αρμόδια γραφεία τους κανένα σχετικό αίτημα για αδειδότηση.
Like
Like
Happy
Love
Angry
Wow
Sad
0
0
0
0
0
0