Αιματηρή ληστεία στην λεωφόρο Παπανδρέου

Αιματηρή ληστεία, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ήταν σχεδιασμένη, με τους δράστες να έχουν μελετήσει όλες τις λεπτομέρειες για τον στόχο τους, έγινε περί τις 9 το πρωί της Τετάρτης 30/5/2012 σε σπίτι στην οδό Παπανδρέου, στην Ηλιούπολη.
Άγνωστοι εισέβαλαν σε τριώροφη οικία, όπου κατοικεί ηλικιωμένο ζευγάρι και Ιρανός μετανάστης στο δώμα, ο οποίος τους βοηθάει σε ό,τι χρειάζονται.

Οι ληστές ανέβηκαν απευθείας στο δώμα, όπου βρήκαν τον Ιρανό, τον οποίο τραυμάτισαν με μαχαίρι. Ακολούθως, από σκάλα που επικοινωνεί με το δώμα κατέβηκαν στο σπίτι που ήταν οι δύο ηλικιωμένοι, τους ακινητοποίησαν και τους άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται ενώ ο τραυματισμένος μετανάστης διακομίστηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.
Like
Like
Happy
Love
Angry
Wow
Sad
0
0
0
0
0
0