Συγκέντρωση για το Χαλικάκι από το ΚΚΕ

Συγκέντρωση στο Χαλικάκι πραγματοποίησε το ΚΚΕ την Τρίτη 11/10/2005 ζητώντας την ελέυθερη και δωρεάν χρήση του χώρου και γενικώτερα της δημόσιας περιουσίας προς όφελος του λαού.
Στην συγκέντρωση μίλησε το στέλεχος του ΚΚΕ Γιώργος Γεωργόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στην σύμπραξη της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου και του ιδιωτικού κεφαλαίου να εκμεταλλευτούν τους λιγοστούς χώρους πρασίνου που απέμειναν στην Αττική και στην Ηλιούπολη σε βάρος του λαού, με την σύμφωνη γνώμη της κυβερνουσας παράταξης, του ΠΑΣΟΚ αλλά και την στάση του Συνασπισμού.

Η Xρυσούλα Λαμπούδη, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλος της «Δημοκρατικής Ενότητας» αναφέρθηκε στους αγώνες των κατοίκων της Ηλιούπολης επί δημαρχίας Δημήτρη Κιντή, όπου η συμμετοχή των κατοίκων αποτέλεσε τον παράγοντα να κατοχυρωθούν οι ελεύθεροι χώροι απέναντι στους επίδοξους διεκδικητές κλείνοντας ότι το ΚΚΕ στηρίζει τα αιτήματα όπως τα διατυπώνουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Η συγκέντρωση έκλεισε με τις ομιλίες του πρόεδρου του Συλλόγου 'Η Ανάπλαση στο Χαλικάκι' Ηλία Παλούκη, καθώς και μελών και φίλων του ΚΚΕ.
Like
Like
Happy
Love
Angry
Wow
Sad
0
0
0
0
0
0