Τα έργα στην Κεντρική Πλατεία

20160902 erga plateiaΓια όσους διερωτώνται για τα έργα που αυτή τη στιγμή γίνονται στην κεντρική Πλατεία, σας ενημερώνουμε οτι αφορούν την κατασκευή του επίμαχου αγωγού ομβρίων υδάτων Σ2 (και Σ3). Τα έργα θα συνεχιστούν, και σε δεύτερη φάση θα κλείσει το κομμάτι της πλατείας μπροστά από το Βασιλόπουλο, μέχρι ο αγωγός να συναντήσει τη Μαρίνου Αντύπα.

O Αγωγός Σ2, μήκους 1400 μ., θα ακολουθεί τη Λ. Σοφ. Βενιζέλου, θα συνεχίζει περιμετρικά της πλατείας Εθνικής Αντίστασης, και θα συμβάλλει στον κεντρικό αγωγό Σ3.
Ο Αγωγός Σ3, μήκους 2650 μ., θα ακολουθεί τις οδούς Μαραθωνομάχων – Πάρου – Αθηνών – Μαρίνου Αντύπα – Πλαπούτα – Πιπίνου, θα διέρχεται από το Πάρκο Καλαβρύτων, και θα εκβάλλει σε κλειστή διαδρομή του ρέματος Πικροδάφνης.Κράτα το
Like
Like
Happy
Love
Angry
Wow
Sad