Στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό ο επικεφαλής της Δημοτικής Αλλαγής επιτέθηκε σκληρά στον δήμαρχο χαρακτηρίζοντάς τον επικίνδυνο για την Ηλιούπολη.
Ανταπαντώντας στον ίδιο ύφος ο δήμαρχος είπε για τον Κ. Λύτρα οτι από τύχη έγινε αρχηγός του συνδυασμού.
Ύστερα από αυτό οι σύμβουλοι της Δημοτικής Αλλαγής αποχώρησαν από την αίθουσα πλην του κ. Αμουργιανού ο οποίος και υπερψήφισε τον προϋπολογισμό.
Όταν ξεκίνησε η συζήτηση για τα άλλα θέματα οι αποχωρήσαντες επανήλθαν στην αίθουσα πλην όμως η σκληρή αντιπαράθεση Λύτρα - δημάρχου συνεχίστηκε ώσπου ο Κων. Λύτρας δήλωσε οτι δεν μπορεί να συνυπάρχει στην ίδια αίθουσα με τον δήμαρχο και οτι την επομένη θα υποβάλει την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος.