Καμπάνα και στον ΓΣΗ για τα επισόδεια με τον Παναιλωτικό

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄, Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας επέβαλε τις εξής ποινές στον ΓΣΗ για τα επισόδεια που προκλήθηκαν στο γήπεδο του Παναιτωλικού στις 15/4/2007;

- Πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των δεκαπέντε χιλιάδων(15.000)ευρώ.
- Επέβαλε στον κ. Α. ΦΩΤΕΙΝΟ(εκπρόσωπος) τις πειθαρχικές ποινές α) του αποκλεισμού έξι (6) αγωνιστικών ημερών και β) του χρηματικού προστίμου των τετρακοσίων (400) ευρώ. Βέβαια ο Παναιτωλικός την πλήρωσε πιό ακριβά. Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε τις  ποινές:
 α) του χρηματικού προστίμου των πέντε χιλιάδων(5.000) ευρώ για την συμπεριφορά των φιλάθλων της και β) του χρηματικού προστίμου των είκοσι χιλιάδων(20.000) ευρώ για τα επεισόδια που έγιναν εντός του αγωνιστικού χώρου. 
Επέβαλε στον κ. Π. ΜΠΕΣΙΝΗ (εκπρόσωπος) τις πειθαρχικές ποινές α) του αποκλεισμού έξι (6) αγωνιστικών ημερών και β) του χρηματικού προστίμου των τετρακοσίων (400) ευρώ.
- Επέβαλε στον κ. Κ. ΚΑΛΦΟΥΤΖΟ (φυσ/τής) τις πειθαρχικές ποινές α) του αποκλεισμού έξι (6) αγωνιστικών ημερών και β) του χρηματικού προστίμου των τετρακοσίων (400) ευρώ.
- Επέβαλε στον κ. Γ. ΚΑΜΖΕΛΗ(τραυματιοφορέας) την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για χρονικό διάστημα τριών(3) ετών.
- Επέβαλε στον κ. Π. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ (τραυματιοφορέας) την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για χρονικό διάστημα τριών(3) ετών.
Like
Like
Happy
Love
Angry
Wow
Sad
0
0
0
0
0
0