Το πάθος για την επικράτηση απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, το πλήθος των φιλάθλων που δεν σταμάτησαν στιγμή να ενθαρρύνουν τους κυανέρυθρους αλλά και η πίστη ότι δεν χάνεται ο αγώνας, έδωσαν τη δύναμη στους παίκτες της Ηλιούπολης να ανατρέψουν την διαφαινόμενη σε βάρος τους κατάσταση και να αρπάξουν κυριόλεκτικά το ροζ φύλλο αγώνα από τον επικίνδυνο Α.Ο. Πεύκης χθες μέσα στο κλειστό της πόλης μας.Ενα βαθμό πίσω ήταν οι φιλοξενούμενοι χθες πριν την έναρξη του αγώνα με τον Γ.Σ.Η. Επιχείρησαν να πάρουν «κεφάλι» από νωρίς στο παιχνίδι με σκοπό να αποσπάσουν τους δύο βαθμούς της νίκης εκτός έδρας και να αναρριχηθούν στη 2η θέση της βαθμολογίας. Οταν το συγκρότημα του Β.Κωστόπουλου ανέλαβε να καθαρίσει το παιχνίδι στα δύο δεύτερα δακάλεπτα της συνάντησης ισοφάρησε αρχικά και στη συνέχεια πήρε τη διαφορά νίκης ικανοποιόντας τους φιλάθλους που βρέθηκαν αρκετοί στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης. Με το αποτέλεσμα αυτό οι κυανέρυθροι άφησαν πίσω την ομάδα της Πεύκης δύο βαθμούς διατηρόντας τη θέση τους στη βαθμολογία.
Η εικόνα του αγώνα με αριθμούς. Τα δεκάλεπτα: α 19-16, β 7-15 ημίχρονο: 26-31, γ 16-11, δ 23-14 τελικό: Γ.Σ.Ηλιούπολης – ΑΟ Πέυκης 65-56
Διαιτητές: Μπούκας - Σιδέρης.
Η εικόνα του αγώνα με αριθμούς. Τα δεκάλεπτα: α 19-16, β 7-15 ημίχρονο: 26-31, γ 16-11, δ 23-14 τελικό: Γ.Σ.Ηλιούπολης – ΑΟ Πέυκης 65-56
Διαιτητές: Μπούκας - Σιδέρης.
Γ.Σ.Ηλιούπολης (Κωστόπουλος): Ζευγώλης 6, Ευαγγέλου , Σαμόλης 9(1), Πρόγκας , Σταυρόπουλος , Παπαδάκης 15, Βλουτής 9(1), Δάβρης , Μαντας 8, Γκόλμπαν , Δελλής 8, Ρούμελης 10.
ΑΟ Πέυκης (Κοντομηνάς - Αρβανίτης): Κανλής , Τσιγωνάκης 2, Κυριαζόπουλος , Βαϊνάς , Χατζής 17(5), Μπουζιάνης 5, Πιτσινός 2, Κεράτσας 11(1), Δημάς 11, Τζώλης , Τσουμάνης 6(2), Μπάρλας 2.