Παρουσίαση αστέρων... στο 5χ5 του ΓΣΗ!


πηγή:futsalhellas.com
 Τα τέσσερα από τα πέντε νέα του αστέρια παρουσίασε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Γ.Σ. Ηλιούπολης. Παρουσία πολλών φίλων της ομάδας, των «Rebels», οι Λευτέρης Κουβαράς, Παναγιώτης Καββαδίας Αλέξανδρος Μάκος και Ζόρζε Ντάβιντ βρέθηκαν στο Café Verdi και φωτογραφήθηκαν αποκλειστικά για το futsalhellas.com. Στην εκδήλωση το παρών έδωσε και ο νέος κόουτς της ομάδας, Γρηγόρης Γκουγκουλίτσας.
Οι «ήλιοι» ανεβαίνουν επίπεδο με τα νέα τους αποκτήματα και φέτος είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Ωστόσο, ο πέμπτος της… παρέας, ο Τάκης Μορφέσης έλειπε εκτός Αθηνών, με αποτέλεσμα να μην είναι στην παρουσίαση.
Κερασάκι ο Μάκος!
Ο Γ.Σ. Ηλιούπολης δεν σταμάτησε τις εκπλήξεις με την απόκτηση των Κουβαρά, Μορφέση, Καββαδία και Ντάβιντ. Φύλαγε και το… κερασάκι στην τούρτα, που ακούει στο όνομα Αλέξανδρος Μάκος. Πρόκειται για τον μικρότερο αδερφό του διεθνή άσου Γρηγόρη Μάκου που παίζει στην ΑΕΚ.
Ο Μάκος τζούνιορ (!) έχει γεννηθεί στις 5 Απριλίου 1991 και στο κλασικό έπαιζε αριστερό μπακ – χαφ, με αποτέλεσμα οι «ήλιοι» προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν κλασικό αριστεροπόδαρο παίκτη. Ο Αλέξανδρος Μάκος είναι γέννημα θρέμμα της Ηλιούπολης, κάτι που σημαίνει ότι θα παίξει για την ομάδα της καρδιάς του.

Τρέλα στους Rebels!
Παρόντες στην παρουσίαση των νέων αποκτημάτων ήταν και αρκετοί οπαδοί της ομάδας, που έδωσαν τον δικό τους τόνο με πολλά συνθήματα. Μάλιστα, οι Rebels δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν με τους παίκτες. Οι νέοι παίκτες του Γ.Σ. Ηλιούπολης αποθεώθηκαν και όλοι έδωσαν ραντεβού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, μίας εκδήλωσης από τις λίγες στο ελληνικό ποδόσφαιρο σάλας, στο futsalhellas.com μίλησαν όλα τα νέα αποκτήματα του Γ.Σ. Ηλιούπολης, ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Βασίλης Γιακουμής, αλλά και ο κόουτς, Γρηγόρης Γκουγκουλίτσας.

Βασίλης Γιακουμής: «Αν και στην αρχή του καλοκαιριού τα πράγματα δεν ήταν καλά για την Ηλιούπολη, μετά από προσωπικές ενέργειες του Κώστα Αρχοντούλη και δικές μου, αποφασίσαμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε. Εμείς αγαπάμε πολύ την ομάδα και μάλιστα έμπρακτα. Κάναμε μία υπερπροσπάθεια και στο οικονομικό κομμάτι, αφού η ουσία είναι να πρωταγωνιστεί η ομάδα, καθώς υπάρχει και η κληρονομιά του Κυπέλλου του 2009. Κάναμε μία υπέρβαση φέτος στο οικονομικό με τα δεδομένα που υπάρχουν στον χώρο αλλά και στην κοινωνία. Πιστεύω ότι θα μας στηρίξει και η τοπική κοινωνία, καθώς δείχνουμε ότι θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό και σοβαρό. Φέραμε παίκτες που ανεβάζουν επίπεδο και την Ηλιούπολη αλλά και τη σάλα. Μαζί με τον κόσμο, που είναι ο έκτος παίκτης της ομάδας, θα μπούμε στα πλέι οφ και με αξιώσεις θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Πρώτα πρέπει να γίνουμε ομάδα και μετά αγωνιστική με αγωνιστική θα βάζουμε στόχους. Μπορεί να μην τα καταφέρουμε φέτος. Μπορεί όμως να κάνουμε και μεγάλα πράγματα… Ποτέ δεν ξέρεις… Η ουσία είναι ότι βάλαμε βάσεις για να κάνουμε μία πολύ καλή ομάδα».

Γρηγόρης Γκουγκουλίτσας: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κώστα Αρχοντούλη και τον Βασίλη Γιακουμή, οι οποίοι αυτά που υποσχέθηκαν, τα έκαναν και με το παραπάνω. Για να πω την αλήθεια, μετά από την εθνική είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι ότι έχω ένα ρόστερ αξιόπιστο, αξιόμαχο και πάνω από όλα πλήρες, έτοιμο για μεγάλα πράγματα. Είμαστε άτομα με εμπειρία και το πρώτο πράγμα που θα προσπαθήσουμε είναι να γίνουμε μία συμπαγής ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αυτό είναι το στοίχημά μας. Είναι πολύ θετικό ότι θα έχουμε τον κόσμο της Ηλιούπολης δίπλα μας, άλλωστε ήρθαν ακόμη και στο πρώτο διπλό που κάναμε την Παρασκευή στην πρώτη μας προπόνηση! Όταν θα είναι κοντά στην ομάδα, πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν πολύ».

Ζόρζε Ντάβιντ: «Ήρθα σε μία νέα ομάδα, που σαφώς θα είναι μία νέα εμπειρία για μένα. Τα δύο χρόνια που είμαι στην Ελλάδα, όλοι από την Ηλιούπολη, από τους φιλάθλους της μέχρι και τους παίκτες, μου έδειξαν μεγάλο σεβασμό, έστω και αν έπαιζα σε άλλη ομάδα. Όπως είπα και πριν είναι μία νέα εμπειρία. Θα έχω συμπαίκτες άλλους αθλητές που είναι χρόνια στο ελληνικό φούτσαλ και παράλληλα πολύ ικανοί. Τώρα θα έχω περισσότερες πιθανότητες για να κατακτήσω έναν τίτλο στην Ελλάδα. Το ρόστερ αποτελείται από πολλούς καλούς παίκτες, άρα και εγώ μέσα στα ματς θα μπορώ να παίρνω ανάσες. Είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή που έκανα και χαίρομαι ιδιαίτερα που ο κόσμος της ομάδας με έχει αγκαλιάσει τόσο ζεστά από την πρώτη στιγμή».

Λευτέρης Κουβαράς: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος του Γ.Σ. Ηλιούπολης. Είναι μία νέα εμπειρία και από την πρώτη στιγμή τα παιδιά της ομάδας έδειξαν ότι με θέλουν πολύ τόσο η διοίκηση όσο και ο κόσμος. Οι οπαδοί της Ηλιούπολης αποτελούν μεγάλη δύναμη και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν. Ο στόχος μας για φέτος είναι να φτιάξουμε μία ομάδα που να της αρέσει να κερδίζει…».

Παναγιώτης Καββαδίας: «Τρία είναι τα βασικά συστατικά μίας επιτυχημένης ομάδας, η διοίκηση, το έμψυχο υλικό της και φυσικά ο κόσμος. Η Ηλιούπολη τα έχει και τα τρία και γι’ αυτό αποτέλεσε την καλύτερη δυνατή επιλογή για μένα».

Αλέξανδρος Μάκος: «Ξεκίνησα από τις μικρές ομάδες της Ηλιούπολης και μετά πήγα στον Πανιώνιο. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι επιστρέφω σε μία ομάδα που την έχω αγαπήσει. Ήρθα στο φούτσαλ θέλοντας να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Βλέποντας κάποια βίντεο μπορώ να πω ότι μου αρέσει. Βέβαια, θα υπάρχει χρόνος προσαρμογής, αφού πρώτη φορά θα μπω σε παρκέ, αλλά εκεί πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, οι Rebels ακολουθούν παντού και πιστεύω ότι η χρονιά θα πάει καλά».

από futsalhellas.com

Like
Like
Happy
Love
Angry
Wow
Sad
0
0
0
0
0
0