Δεν ήταν καλή η εμφάνιση της ομάδας μας εχθές στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Α΄Αθηνών με αντίπαλο την Αναγέννηση Πετραλώνων με φυσική συνέπεια την ήττα και μάλιστα με διαφορά 22 πόντων!Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι την κακή απόδοση των παικτών του Γ.Σ.Η. και διατηρώντας μια , σταθερή διαφορά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν έδωσαν το δικαίωμα να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά τους μέχρι το τέλος.
Από την ομάδα της Ηλιούπολης μόνο ο Κώνστας ξεπέρασε το φράγμα του διψήφιου αριθμού πόντων πετυχαίνοντας 13 με ένα τρίποντο.
Ο σκόρερ της ομάδας Ηρακλής Τσιρίδης εγκλωβίσθηκε και έμεινε μόνο στους 2 πόντους.
Σε γενικές γραμμές ηομάδα, μακρυά από τον καλό εαυτό της, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.
Αντιθέτως από την ομάδα των Πετραλώνων τέσσερεις παίκτες της πέτυχαν πάνω από 10 πόντους. (Τασιόπουλος 22,Πετριανίδης 12, Περγαντής 10, Μπλάζος 16.)
Τα δεκάλεπτα ήταν: 13-23, 28-38, 35-56,53-75.
Στο 3ο δεκάλεπτο η διαφορά ξεπέρασε τους είκοσι πόντους και διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού με τελικό σκορ: Γ.Σ.Ηλιούπολη 53 –Α.Σ.Αναγέννηση Πετρ/νων 75.
Ελπίζουμε ότι το χθεσινό παιχνίδι ήταν μια κακή παρένθεση στην ομάδα μας και ότι σύντομα θα επανέλθει σε υψηλούς ρυθμούς απόδοσης.
Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος-Τσαρουχά. Ηλιούπολη (Κωστόπουλος,): Τσιρίδης 2, Πετροπουλος 9(2), Κάκαρης 2, Δαβρης 2, Μαρκογιαννακης 7(1), Αργυρίδης , Τσαπατσάρης 9, Αντωνάτος , Γιαννακάκος , Μαντάς 2, Κώνστας 13(1), Μπαλτάς 7.
Α.Σ. Αναγέννηση Πετρ/νων (Δρουμπούκης): Γραμμάτικας , Λαμπρόπουλος 5(1), Κωνσταντόπουλος , Αρβανιταντώνης 2, Τασιόπουλος 22(3), Καλεμτζάκης ,Κόκορης , Ανδρουλάκης , Πετριανίδης 12, Περγαντής 10(1), Μπλαζος 16, Γιαννακάρας 8.