"Αν θυμηθείς το όνειρό μου" ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΛΗΣ

syner polis
syner polis
Στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης “Δημήτρης Κιντής”, το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 οι «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΛΗΣ» πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία τη Συναυλία Αλληλεγγύης και Αγάπης με τίτλο «Αν θυμηθείς το όνειρό μου», αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με τον καταξιωμένο Μαέστρο Παναγή Μπαρμπάτη και 80 χορωδούς .
Ήταν μια αισθητική απόλαυση, ένα οδοιπορικό ταξίδι στα μουσικά μονοπάτια του Μίκη Θεοδωράκη με αξέχαστα τραγούδια που όλοι μας τραγουδήσαμε, με τους χορωδούς και την καταπληκτική Σολίστ Μέτζο Σοπράνο Ελένη Δάβου που ξεσήκωσαν στην κυριολεξία τον κόσμο που τους καταχειροκρότησε.
Οι «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΛΗΣ» ευχαριστούν όλους όσους ανταποκρίθηκαν και συνεισέφεραν, ακόμα και από το υστέρημά τους, στη συγκέντρωση τροφίμων για τη στήριξη των απόρων συνανθρώπων μας στην Ηλιούπολη.
Ευχαριστούν επίσης για τη στήριξη και βοήθεια τους, χορηγούς :
 τα Φροντιστήρια Κεφαλά,
 τις σχολές ξένων γλωσσών Αγνής Κατσιάνου
 το Παράρτημα του Εθνικού Ωδείου της Ηλιούπολης.
Επίσης ευχαριστούν, την ΕΡΤ που εμπιστεύεται τις ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΛΗΣ και είναι χορηγός επικοινωνίας στις μεγάλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούν, τα Super Market Σκλαβενίτης που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας με σημαντική προσφορά τους σε τρόφιμα, καθώς και την ομάδα εθελοντών από τους «Σαμαρείτες» που παρευρέθηκαν κοντά μας για να συνδράμουν για παν ενδεχόμενο στην υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης>

Στην εκδήλωσή μας παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους :
Ο Πανοσιολογιότατος Πατέρας Διονύσιος Χαμαράκης
Ο επικεφαλής της Δημοτικής ομάδας της Δημοτικής παράταξης «Ηλίου πόλις Ανθρώπινη πόλη» Χρήστος Κοκοτίνης, ο Τάσος Ευσταθίου επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ», ο Δ. Πανταζόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού “Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα Ηλιούπολης” οι πρώην Πρόεδροι του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Σεφτελής και Δ.Καλαντίδης , οι Αντιδήμαρχοι Διοίκησης και διαφάνειας, Μαρίνος Μπασούρης, παραβάλλοντος, ποιότητας ζωής και καθαριότητας, Γιάννης Ατζινάς, η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων, κα. Βούλα Αρσένη, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Καλαρρύτης και Γ .Πούλος , ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ηλιούπολης Κ. Πρωτοπαπαδάκης, ο Πρόεδρος των Λευκαδίων Β. Γεωργάκης, ο πρώην Υπουργός Μιχ. Καρχιμάκης, η κα Δώρα Βαλασοπούλου ..

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ