Στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, η Ένωση Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 1-Μαρ-2015, πρώτη μέρα της άνοιξης, έγιναν τα εγκαίνια της… επέκτασης της διεθνούς έκθεσης στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, από την Ένωση Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης "το εργαστήρι" υπό την αιγίδα και του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων.
Πολλοί παρευρέθηκαν στην όμορφη βραδιά. Μεταξύ άλλων ήσαν :
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης κ. Κώστας Σεφτελής, ο επίτιμός αντιπρόεδρος της Unesco κ. Παύλος Νισλόγλου, ο κριτικός Τέχνης και καλλιτέχνης Λεόντιος Πετμεζάς, πολλοί φιλότεχνοι, πάρα πολλά μέλη της Ένωσής μας καθώς και πλήθος κόσμου.
Η ξεχωριστή αυτή βραδιά, συνοδεύτηκε από ένα πολύ όμορφο γεγονός που την έκανε ακόμη ομορφότερη.
Ήταν η εκδήλωση στην οποία τιμήθηκαν δύο ξεχωριστές κυρίες και που στο πρόσωπο τους τιμήθηκαν και όλες οι Γυναίκες. Καλλιτέχνιδες ή μη.
Οι τιμηθείσες κυρίες ήσαν η Κα. Νάντια Μπαράκου, καλλιτέχνης εικαστικών και μέλος της Ένωσής μας, που επιλέχθηκε μετά από κλήρωση, και η Κα. Αγγελική Πιτσόλη, από την Unesco λόγω της μεγάλης προσφοράς της στα δρώμενα της Unesco.
Η έκθεση θα συνεχισθεί μέχρι το Σάββατο 7 Μαρ 2015, οπότε και θα κλείσει με την τελετή παράδοσης των επαίνων στους νέους συμμετάσχοντες.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ