Εκδρομή με το IlioupolisOnline


Μια όμορφη εκδρομή ΄υπό βροχή΄
Μέλη, φίλοι και μαθητές των τμημάτων τέχνης και τεχνολογίας, χθές Κυριακή 1/12 απολαύσαμε  μια πραγματικά όμορφη και εκπαιδευτική εκδρομή ,΄υπό βροχή΄, η οποία όχι μόνο δεν μας πτόησε αλλά μας οδήγησε στο να ευχαριστηθούμε περισσότερο τη φύση και τα μέρη που επισκεφθήκαμε.
Πρώτη στάση Αργος, όπου επισκεφθήκαμε  το Αρχαιολογικό του Μουσείο  και  πέραν των άλλων εκθεμάτων γνωρίσαμε τα εντυπωσιακά ψηφιδωτά πατώματα 5ου αιώνα. Δεύτερη στάση Ελληνικό, χωριό κοντά στο Αργος, όπου επισκεφθήκαμε την γνωστή Πυραμίδα Ελληνικού και γνωρίσαμε και τις δύο απόψεις γιαυτήν (ομάδα αρχαιολόγων και επιστημ. ομάδα Ι. Λυριτζή με νέα μέθοδο χρονολόγησης). Τελικός προορισμός το Ναύπλιο, με επίσκεψη στον πολιτιστικό χώρο Φουγάρο και μετά φαγητό, τσίπουρο και βόλτες στην πόλη. Αξέχαστη θα μείνει σε όλους η βόλτα στην Αρβανιτιά και ιδιαίτερα σε όσους περπατίσαμε όλο τον περιφερειακό της δρόμο με βροχή ανάμεσα στους βράχους με τα φραγκόσυκα και τις άγριες ανθισμένες βουκαμβίλιες και τα τεράστια κύματα. Οι φωτό θα σας δείξουν τις εικόνες αυτές.

Για εκδηλώσεις, εκδρομές, γιορτές και ότι άλλο προγραμματίζει η κοινότητα του IlioipolisOnline θα ενημερώνεστε από το Site μας.

Σας περιμένουμε όλους

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ