Τέχνης Θεάτρου: Τέλος σαιζόν με ΚΡΑΥΓΗ


Με την θεατρική παράσταση ΚΡΑΥΓΗ που παίχτηκε την Τετάρτη 10 και Πέμπτη 11 Ιουλίου στο θέατρο του Δημαρχείου από την ομάδα εφήβων Λυκείου έκλεισε ο πολιτιστικός σύλλογος Τέχνης Θεάτρου τη φετινή σαιζόν.
Η ΚΡΑΥΓΗ είναι ένα θεατρικό έργο με σπονδυλωτά κείμενα, που αναφέρεται στις πληγές της Ελλάδας, αγκαλιασμένα με μουσική και κίνηση.
Με το έργο αυτό ο σύλλογος έδωσε την δυνατότητα στο νεανική κοινότητα της πόλης να γνωρίσει σημαντικά ιστορικά γεγονότα που χάραξαν την πορεία της Ελλάδας στον 20ο αιώνα, να προβληματιστεί για τη σημερινή κατάσταση της ανεργίας, της πτώσης των αξιών, αλλά και να διαμορφώσει στάση ζωής.


Σκηνοθεσία, επιμέλεια μουσικής - Αργυρώ Δημακέα
Βίντεο - Μάνος Πολυκρέτης
Πήραν μέρος:
ΜΑΡΙΑ ΠΙΠΙΛΙΟΥ,ΚΩΣΤΑΣ ΙΑΤΡΟΥ, ΣΤΕΛΛΑ ΟΡΦΑΝΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΑΤΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ, ΜΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΙΝΤΑ, ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΛΥΚΡΕΤΗ,ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΡΟΣ, ΕΛΠΙΔΑ ΓΟΥΛΑ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΚΟΥΤΑΡΗ, ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΒΟΥΤΟΥ, ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΥΣΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΜΠΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΚΟΛΥΒΑ, ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΟΖΙΚΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΡΑΠΤΗ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΟΥΦΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΩΛΙΟΣ.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ