Το τριήμερο εκδηλώσεων της Ένωσης Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημιουργικότητα και ζωντάνια γέμισαν το χώρο της Ένωσης το τριήμερο των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στις 14, 15 και 16 Ιουνίου.
Την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής παρουσία των Αντιδημάρχων Ηλιούπολης κ.κ. Σεφτελή και Καλαρίτη του πρώην Δημάρχου κου Αναγνώστου, του κου Πανταζόπουλου, επικεφαλής του Ενωτικού Αυτοδιοικητικού Κινήματος, και πλήθος κόσμου. Με την παρουσία τους μας τίμησε ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, κος Μαρωνίτης. Την πρώτη μέρα επίσης παρουσιάστηκε το βιβλίο της κας Δήμητρας Μώρου,συγγραφέως και μέλους της Ένωσης. Το νέο της βιβλίο έχει τίτλο «Μια βόλτα στις γειτονιές της Αθήνας» και σχολιάστηκε από τον εκπαιδευτικό κ. Παύλο Φίνη, την εκπαιδευτικό και συγγραφέα κα Μάγδα Πίκη και τον επίσης εκπαιδευτικό κο Καλδάνη, σε μια πολυδιάστατη προσέγγιση του νέου αυτού πονήματος.

Τη δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων το κοινό απόλαυσε για άλλη μια φορά τη μουσική της Μαντολινάτας της πόλης μας και το μαέστρο της τον κο Καραχάλιο. Την έκθεση επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στις εικαστικές δημιουργίες των μελών της Ένωσης ο Δήμαρχος, κος Βαλασόπουλοςκαι η Αντιδήμαρχος κα Μαρκουλάκη.

Η τρίτη και τελευταία μέρα των εκδηλώσεων περιλάμβανε μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα από το μέλος της Ένωσης μας και μουσικό, τον κο Ασκητή. Με κέφι και χορό έκλεισε το τριήμερο των εκδηλώσεων ενώ με την παρουσία τους τίμησαν τη μέρα αυτή ο κος Κοκοτίνης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ηλιου-πολις Ανθρώπινη πόλη.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους τίμησαν τις εκδηλώσεις με την παρουσία τους και την στήριξη της δημιουργικότητας μέσα από την τέχνη.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ