Πολιτισμός

Ο Βασίλης Τραϊφόρος στην εκπομπή Διαβάζοντας στο διαδίκτυο


'Να γίνει έναυσμα ενεργοποίησης σκέψεων, και φάρος που θα φωτίσει και θα αναδείξει νέους μιμητές του Μίμη και της Σοφίας, των παιδιών της Ελλάδος, που τόσο ανάγκη τούς έχουμε κι εμεις' είπε στην εκπομπή "Διαβάζοντας στο διαδίκτυο" με την Πέρσα Κουμουτση, ο συγγραφέας Βασίλης Τραιφόρος για τη Σοφία Βέμπο και τον Μίμη Τραϊφόρο.

Περισσότερα...

Συντροφιά με τα ''μαγικά φλάουτα'' της Κατερίνας Τσεντς.


Το πρωινό της Κυριακής 20 Οκτωβρίου το studio γέμισε με ήχους τρυφερούς, παιχνιδιάρικους, ποιητικούς, απρόσμενους  από τα "μαγικά φλάουτα" της  φιλοξενούμενής μας,  εξαιρετικής φλαουτίστα Κατερίνας Τσεντς.

Περισσότερα...

Ορχήστρα ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ: Ειν' αρρώστια τα Τραγούδια


Μια ωραία βραδιά με μουσική του Σταύρου Ξαρχάκου μας χάρισε η ορχήστρα Μετροπόλιταν και η Μεικτή Χορωδία του Ωδείου του Δήμου Αγ. Δημητρίουτην Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο Άλσος Κιντής.
Περισσότερα...

Η Κινητή Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης ξεκινάει τις διαδρομές της

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013, η «Κινητή Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης» ξεκινάει πάλι τις διαδρομές στην πόλη μας, με πρώτη στάση στην Πλατεία Ανεξαρτησίας (Αγ. Μαρίνα)
Περισσότερα...

Βʼ κύκλος εκδηλώσεων, από 26/8 έως 16/9 για το φεστιβάλ Ηλιούπολης


Ξεκινάει την Δευτέρα 26/8 ο Β’ κύκλος εκδηλώσεων για το φεστιβάλ Ηλιούπολης, και θα διαρκέσει έως 16/9.
Το IlioupolisOnline, ως χορηγός επικοινωνίας θα διαθέτει στους αναγνώστες του 3 διπλά εισιτήρια δωρεάν για κάθε παράσταση, ύστερα από κλήρωση. Μείνετε συντονισμένοι!
Οι παραστάσεις που μπορούμε να δούμε είναι:

Περισσότερα...

΄Η νύφη της Κούλουρης ' μια γνήσια Ελληνική κωμωδία


Η θεατρική ομάδα Ηλιούπολης την Κυριακή 14 Ιουλίου παρουσίασε το έργο 'Η νύφη της Κούλουρης'  στο θέατρο του Αλσους, σε δικασκαλία-σκηνοθεσία του   Γιώργου Σίσκου.     

Περισσότερα...

Τέχνης Θεάτρου: Τέλος σαιζόν με ΚΡΑΥΓΗ


Με την θεατρική παράσταση ΚΡΑΥΓΗ που παίχτηκε την Τετάρτη 10 και Πέμπτη 11 Ιουλίου στο θέατρο του Δημαρχείου από την ομάδα εφήβων Λυκείου έκλεισε ο πολιτιστικός σύλλογος Τέχνης Θεάτρου τη φετινή σαιζόν.
Περισσότερα...

H ετήσια παράσταση Κλασσικού και Σύγχρονου Χορού της Σχολής της Χριστιάννας Σκιαδά, Urban Dance Society

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια παράσταση Κλασσικού και Σύγχρονου Χορού της Σχολής της Χριστιάννας Σκιαδά, Urban Dance Society, το Σάββατο 29 Ιουνίου στο κατάμεστο κλειστό Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης.
Περισσότερα...

Σελίδα 10 από 43

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ