Πολιτισμός

Η εκδήλωση για τα δημοσιευμένα κείμενα του Νίκου Ζαχαριάδη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε, η εκδήλωση του Ομίλου Ηλιούπολης "ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΝΑΛΗΣ", για την παρουσίαση των δυο βιβλίων που περιλαμβάνουν τα δημοσιευμένα κείμενα του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ Νίκου Ζαχαριάδη την περίοδο (1940-1947).
Περισσότερα...

ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ: Ο Χορός συναντά τη Μουσική και την Ποίηση.

 Δύο σπουδαίες χορεύτριες και χορογράφοι, η Νένα Παπαγεωργίου-Μουράτογλου και η Λίλα Ζαφειροπούλου βρέθηκαν την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στο στούντιο του ilioupolisOnAir προσκεκλημένες της εκπομπής “ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΑ ΜΑΓΙΑ, μια εκπομπή για την κλασική μουσική” και της Έφης Μαρκουλάκη.
Περισσότερα...

Έναρξη εγγραφών στα Εργαστήρια Μουσικής του Δήμου Ηλιούπολης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο «Πολιτιστικός Αθλητισμός Οργανισμός Ηλιούπολης (ΠΑΟΔΗΛ), Γρηγόρης Γρηγορίου», ενόψει της επικείμενης λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου (Ηρ. Κωνσταντοπούλου & Θάλειας Λουκίδου, πρώην 8ο Γυμνάσιο), εγκαινιάζει εργαστηριακά μαθήματα μουσικής:
Περισσότερα...

Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ηλιούπολης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο δεύτερος κύκλος εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ηλιούπολης ξεκινάει τη Δευτέρα 25 Αυγούστου, φιλοξενώντας στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο του Άλσους "Δ. Κιντής" (Γαρδίκη & Σμόλικα, Ηλιούπολη, τηλ. 210 9923840) μερικές από τις πιο αξιόλογες θεατρικές αλλά και μουσικές παραγωγές του φετινού καλοκαιριού.

Περισσότερα...

Η έκθεση και τα αποτελέσματα του 3ου Πανηλιουπολίτικου διαγωνισμού φωτογραφίας


Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή συμπολιτών μας ανακοινώθηκαν τα βραβεία του 3ου Πανηλιουπολίτικου διαγωνισμού φωτογραφίας και ξεκίνησε η έκθεση των φωτογραφιών στο αναψυκτήριο του Άλσους η οποία θα διαρκέσει έως και Τετάρτη 2 Ιουλίου.
Περισσότερα...

Σελίδα 6 από 43

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ