Πολιτισμός

Η Ζωή Βαλάση κοντά στους μικρούς και μεγάλους φίλους της

Στα πλαίσια του κύκλου εκδηλώσεων «...μιλώντας με τους συγγραφείς, Δευτέρα βράδυ» το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου φιλοξένησε αυτή την Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2005, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη, τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων και κριτικό, Ζωή Βαλάση.
Περισσότερα...

Λένα Διβάνη: για τη γυναίκα

Τη Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2005, παραμονή της ημέρας της Γυναίκας, προσκεκλημένη στο Δημοτικό ¶λσος στα πλαίσια του κύκλου εκδηλώσεων «...μιλώντας με τους συγγραφείς, Δευτέρα βράδυ» ήταν η συγγραφέας Λένα Διβάνη.
Περισσότερα...

Αλλαγή χώρου εκδήλωσης για τη Λένα Διβάνη

Ενημερώνουμε οτι η εκδήλωση της 7 Μαρτίου 2005 με τη Λένα Διβάνη στα πλαίσια του κύκλου «..μιλώντας με τους συγγραφείς, Δευτέρα βράδυ δεν θα γίνει στην Δημοτική Βιβλιοθήκη αλλά στην κλειστή αίθουσα του Δημοτικού 'Αλσους "Δ. Κιντής".

Για τρίτη φορά ο Τίτος Πατρίκιος στην Ηλιούπολη.

Αυτή τη Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2005, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη, στα πλαίσια του κύκλου εκδηλώσεων «...μιλώντας με τους συγγραφείς, Δευτέρα βράδυ» ήταν προσκεκλημένος ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος, που για τρίτη φορά επισκέφθηκε την πόλη μας τα τελευταία χρόνια.
Περισσότερα...

Ο θεατράνθρωπος και συγγραφέας Γιώργος Μιχαηλίδης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Ο κύκλος εκδηλώσεων «...μιλώντας με τους συγγραφείς, Δευτέρα βράδυ» φιλοξένησε αυτή την Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2005, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη, τον Γιώργο Μιχαηλίδη, ο οποίος μίλησε για την λογοτεχνική τριλογία του "ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΓΝΕΙΑΣ" και κυρίως για το τρίτο μέρος του "Η ΕΞΟΔΟΣ".
Περισσότερα...

Το πρόγραμμα του κύκλου «...μιλώντας με τους συγγραφείς, Δευτέρα βράδυ».

Απο το Πολιτιστικό Κέντρο και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη κυκλοφόρησε το Πρόγραμμα συναντήσεων του κύκλου «...μιλώντας με τους συγγραφείς, Δευτέρα Βράδυ».
Οι εκδηλώσεις αυτές εντάσσονται στα πλαίσια των ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ 2004-2005 που διοργανώνει ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία και με άλλους φορείς.
Περισσότερα...

Σελίδα 43 από 43

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ