Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου για τη στήριξη των προσφύγων

canvas2ΟΙ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΛΗΣ» ολοκλήρωσαν με μεγάλη επιτυχία τη συγκέντρωση ειδών ανάγκης για τη στήριξη των προσφύγων, συμβάλλοντας στη γενικότερη προσπάθεια για αλληλέγγυα συνδρομή στο προσφυγικό δράμα.

Τα συγκεντρωθέντα είδη παραδόθηκαν με πρωτόκολλο παράδοσης στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου μας η οποία θα τα μεταφέρει στο Κέντρο Διαχείρισης, Αποθήκευσης και Εφοδιασμού Ειδών Πρώτης Ανάγκης των σημείων διανομής προσφύγων της περιφέρειας Αττικής.

Παρόλα τα δεινά της κρίσης που περνάμε, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι η αλληλεγγύη είναι βασικό στοιχείο της μεγαλοψυχίας του Έλληνα.

Πιστεύουμε ότι η ηθική και συναισθηματική ικανοποίηση που εισπράττεται ως αποτέλεσμα τέτοιων ανθρωπιστικών δράσεων δεν αποτιμάται και περισσεύει για όλους, αρκεί να το θέλουμε, γιατί ο Πολιτισμός, η Αλληλεγγύη και ο Εθελοντισμός δεν έχουν σύνορα, δεν έχουν χρώμα, φυλή, θρησκεία. Βλέπουν μόνο τον άνθρωπο .

Η κατάσταση των συγκεντρωθέντων υλικών καθώς και το πρωτόκολλο παράδοσης αυτών στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.
Για τις «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΛΗΣ»
Οι Φορείς

ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Π.Ο.Α.Ε.Α (Παράρτημα Ηλιούπολης)
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ Μ/Φ ΟΜΙΛΟΣ Ο «ΠΑΝ»
ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ «ΟΙ ΦΑΙΑΚΕΣ»
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΡΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ « Η ΠΡΟΟΔΟΣ»
IlioupolisOnline


ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ